Manja kupaonica ili pak velika? Izdužena ili ona u potkrovlju? Kolpa ima rješenje za sve! U salonu Kolpa čekaju vas iskusni savjetnici koji će vam pomoći u realizaciji vaše idealne kupaonice.

Predstavljamo nekoliko savjeta koji su savjetnici pripremili:

Manja kupaonica
Svaki centimetar je bitan! Jako je važno unaprijed razmisliti o pozicijama kupaonskog namještaja. Kupaonska kada ili tuš, ogledala sa svijetlom ili bez, samo su neke od nedoumica.

Potkrovlje
Najbitnija stvar u potkrovlju je svjetlost. Problem, međutim, mogu biti i spušteni stropovi u čemu će vam pomoći tuš kabina po mjeri.

Izdužena kupaonica
Kada imate izduženu kupaonicu, najidealnije je postaviti sve elemente na isti zid. Također razmotrite mogućnost pregrađivanja prostora kako bi odvojili sanitarije.

Velika kupaonica
Kod velikih kupaonica možete si priuštiti i tuš kadu i samostojeću kadu, duple umivaonike, dupla ogledala s regulacijom svjetlosti.

U salonu Kolpa savjetnici vam mogu napraviti 3D vizualizaciju, dobiti ćete pomoć oko odabira proizvoda te postavljanja istih. Napravite svoju idealnu modernu kupaonicu!

Na linku više pogledajte nacrte i savjete.

KOLPA d.o.o. Metlika
KOLPA d.o.o. Metlika
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi