Već gotovo 100 godina Junckers proizvodi su najsuvremenije sustave sportskih podova od punog drva koji elitnim sportašima pružaju idealne uvjete za trening, igru ​​i razvoj. Zato se Junckers dosljedno bira za školske i sportske dvorane, privatne sportske centre, a naravno godinama unazad i za FIBA-ina prvenstva kao i Olimpijske igre.

Zamjena parketa u sportskim dvoranama u mnogome se razlikuje od podova u stambenim i poslovnim zgradama. Potrebno je imati obučen tim za postavljanje sportskih podova koji će jamčiti kvalitetu proizvođača i osigurati da sportaši mogu bez problema trenirati na podlozi koja je testirana, certificirana i postavljena prema detaljnim uputama proizvođača.

Parketi Junckers izrađeni su od punog drveta, bez umjetnih dodataka i ljepila koja bi povezivala slojeve, kao što je slučaj s laminatom – višeslojnim parketom. Dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji parketa od punog drva i posebnom obradom (sušenje drveta) pod visokim tlakom postiže se veća otpornost i čvrstoća drva na oštećenja, posebice na vlagu. Glavna razlika u odnosu na višeslojni parket je duži vijek trajanja parketa i mogućnost višestrukog blanjanja. Junckers parket se može ugrađivati ​​preko svih sustava podnog grijanja, što jamči da će pod ostati stabilan i neće promijeniti svoje karakteristike niti smanjiti kvalitetu.

1.000,00 m2 = 10 dana!

Bez obzira koliko je vaš pod star, gdje se nalazi i što se nalazi ispod samog poda, bez građevinskih radova MOGUĆE JE!

U SAMO 10 DANA - uz pomoć sustava podkonstrukcije UnoBat 62+ svladavamo denivelaciju u hali i u kratkom roku dobivate novi pod koji će vašoj hali dati novi sjaj!

Podsjetimo još jednom, Junckers, kao jedan od svjetskih brendova proizvođača sportskih podova, potpisao je dugoročni ugovor s organizacijom FIBA ​​da će biti globalni dobavljač drvenih sportskih podova do 2024. godine.

S novim sporazumom o globalnom dobavljaču, Junckers i FIBA nastavljaju svoje partnerstvo nakon Junckersove uloge službenog dobavljača terena za FIBA EuroBasket 2017., nakon što je također isporučio svoje sustave sportskih podova za FIBA EuroBasket 2009. kao i za košarkaške turnire na Olimpijskim igrama u Ateni 2004.

JUNCKERS
JUNCKERS
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, nabava, isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi