VENT sustavi ventiliranih fasada nastali su kao rezultat tehničkih inovacija, uz uvažavanje aktualnih trendova u arhitekturi, gdje energetska učinkovitost predstavlja jedan od glavnih faktora kontinuiranog razvoja.

Ventilirajuće fasade nude mogućnost brzog oblaganja starih fasada koje želite prekriti ili novih fasada velikih dimenzija. VENT sistem aluminijskih potkonstrukcija, dizajniran i proizveden u Tehnomarketu kači se direktno na zid objekta posebnim vezama, dok kao vanjski i vidljivi detalj nosi kompozitni panel Larson ili Larcore, HPL panele, granitnu keramiku, kamen, fiber-cementne ploče, limove, aqua-panele, polikarbonatne limove i druge fasadne materijale. Sistemi iz grupacija VENT i TMTP obuhvaćaju i panelnu i kasetnu grupu fasadnih panela, sa skrivenim i vidnim ,,kačenjima“ obloga.

Osnovne odlike VENT sustava, poput izražene fleksibilnosti prilikom izbora materijala za oblaganje, provjetrenog zračnog sloja između izoliranog nosivog zida i fasade, visokog stupnja prefabrikacije i dugotrajnosti robusne aluminijske konstrukcije potpuno su očuvane, i dodatno unaprijeđene novim rješenjima za pričvršćivanje noseće konstrukcije, koji u potpunosti eliminira hladne mostove i točkaste gubitke kroz fasadu.

Veliki izbor boja i dezena LARSON® kompozitnih panela šare drveta do posebnih mat finiša, zadovoljiti će zahtjeve čak i najprobirljivijih. VENT je također kompatibilan s Knauf Aquapanel i Equitone oblogama.

Više o tome pogledajte na linku ili nas posjetite na Danima Orisa u Zagrebu.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi