Stomatološka poliklinika Si Dental, započela je s radom u kolovozu 2018. godine, a nalazi se u mjestu Kaštel Stari.

Uz savjete stručnjaka, za podove poliklinike odlučili su se za Tarkett podove. U ordinacije je ugrađen homogeni vinil pod u roli, kolekcije iQ Optima, dekor Soft Worm White.

U ostatak prostora, tj. u čekaonicu, ured i toalet, ugrađeni su LVT podovi kolekcije iD Inspiration 55, dekor Antique Oak Natural i Antique Oak Brown.

Kada je riječ o zdravstvenim ustanovama i podovima za ordinacije, vrlo je bitno da se poštuju visoki higijenski standardi, kvaliteta zraka, statička kontrola, otpornost na habanje, vodu i kemikalije. Također, bitno je da posjeduju odlične akustične karakteristike, visoku razinu udobnosti i da se lako održavaju. Zato su upravo Tarkett homogeni vinil podovi odlično rješenje jer ispunjavaju sve ove zahtjeve, a da pri tom utječu i na izuzetan vizualni dojam.

iQ Optima pod je dostupan u 64 boje. S obzirom na to da je izuzetno trajan i otporan na oštećenja, habanja i mrlje, pogodan je za prostore visoke prohodnosti. Prvenstveno je namijenjen zdravstvenim i školskim ustanovama. Ono što je jako bitno je da iQ Optima pod nije potrebno premazati voskom, dovoljno je suho poliranje kako bi pod zadržao prvobitan izgled.

LVT (luxury vinyl tiles) podovi odlični su za postavljanje u komercijalnim prostorima kao što su: hoteli, kafići, restorani, trgovine, uredi, ali i za postavljanje u kući. LVT podovi su podovi vrhunskog dizajna s velikim izborom dekora (kamena, drveta…). U pitanju je proizvodnja dezena u visokoj rezoluciji kako bi se dobili dezeni po uzoru na prirodu i najnovije dizajnerske trendove.

iD Inspiration kolekcija LVT podova pruža brzu transformaciju prostora i pomaže kreiranje interijera u kome se osjećamo ugodno. Ova kolekcija je kreirana za komercijalne prostore umjerene do visoke prohodnosti.

Zbog velikog broja benefita kao što su: velik izbor dezena, modularnost, akustičnost, udoban i topao pod, vrlo izdržljiv, lako se čisti i održava, brza i jednostavna ugradnja…, upravo je LVT kategorija, najbrže rastuća kategorija u svijetu.

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi