Uređenje kupaonice može biti podjednako uzbudljiv ali i stresan i zahtjevan zadatak. Puno je toga na što treba obratiti pozornost, posebno obzirom na veličinu prostora; koje dimenzije pločica izabrati, kako uskladiti boje, izabrati tuš ili kadu, bide ili samo wc, podno grijanje ili radijator…

Odavno kupaonice nisu samo funkcionalne - veliki naglasak danas stavlja se na dizajn, a upravo spajanje te dvije stavke dobitna je kombinacija. Prvo što napravimo ujutro je odlazak u kupaonicu tako da se slobodno može reći da u njoj započinjemo svoj dan i bitno je da nam to bude ugodno iskustvo! Isto tako, kada dođemo kući iscrpljeni i pod stresom, nema boljeg opuštanja od ugodnog tuša ili kupke.

Kako stvoriti svoju oazu za opuštanje?

Prvo što je potrebno je izmjeriti prostor i napraviti plan, obzirom da je renovacija kupaonice jedna od najskupljih prostorija u kući za adaptaciju. Inspiraciju potražite na brojnim internet stranicama te posjetite prodajne centre.

Prodajni centri Brodomerkur nalaze se diljem Hrvatske, a posebno želimo predstaviti novi prodajni salon u Splitu na više od 1600 m2!

U salonima ćete pronaći sve od sanitarija, pločica, kupaonskog namještaja i dodataka koji će podići estetiku kupaonice na dodatni nivo. Zatražite savjet od prodajnog osoblja koje će vam pomoći pri odabiru i proći cijeli proces opremanja ili renovacije kupaonice. Inspirirajte se velikom ponudom, uzorcima, novitetima i jedinstvenim proizvodima iz svijeta keramike i sanitarija.

Na linku pročitajte detaljnije savjete o uređenju kupaonice!

BRODOMERKUR d.d.
BRODOMERKUR d.d.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi