Pitate se zašto #zaslužujemROCKWOOLdom? Zato što s ROCKWOOL proizvodima od kamene vune dobivate dom kakav i treba biti – dom koji štedi energiju, koji je siguran, udoban i kvalitetan.

ROCKWOOL nudi proizvode od kamene vune za toplinsku, akustičnu i protupožarnu izolaciju za kosi krov, fasadu, pregradne zidove i podove. Svi proizvodi su domaće proizvodnje, a izborom i kupnjom takvih proizvoda podržavate lokalno gospodarstvo. Kada birate izolaciju, birajte proizvode koje Vi i Vaša obitelj zaslužujete - lokalno proizvedene, sigurne i ekološki prihvatljive. Cijene energije rastu, zato je za Vašu financijsku stabilnost najbolje da uvedete energetski učinkovite mjere jer Vam se ulaganje u izolaciju vraća već od prvog dana.

Ne pristajte na kompromise jer vi zaslužujete:

  • izolaciju s besprijekornim karakteristikama
  • najbolju izolaciju vanjskog zida
  • izolaciju ravnih i kosih krovova, koja pokriva sve
  • pregradne zidove koji zaustavljaju buku
  • uvijek ugodne podove
  • izolaciju koja svakodnevno štedi novac

Kad je riječ o izolaciji, nudimo kamenu vunu kao rješenje. Napravljena je od sigurnih i održivih materijala na hrvatskom tržištu, udovoljavajući tako svim budućim zahtjevima.

Brzo i učinkovito pronađite savjet kako pronaći dobrog izvođača, gdje kupiti ROCKWOOL izolaciju te saznajte cijenu. Također, pogledajte videa instalacije kamene vune kako biste saznali koje su sve prednosti ROCKWOOL izolacije - poboljšajte toplinsku učinkovitost i protupožarnu zaštitu, smanjite buku i osigurajte udobnost unutrašnjosti svog doma. U nekoliko klikova ostvarite kontakt s instalaterom ili distributerom. Trebate li dodatnu pomoć, besplatan uzorak ili želite prisustvovati na jednom od besplatnih webinara, dovoljno je samo ispuniti kontakt obrazac.

Zašto ROCKWOOL kamena vuna? Zašto ROCKWOOL dom?

Jer vi zaslužujete najbolje za sebe i svoju obitelj.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi