Neka vas naslov ne zbuni. To je danas standard koji se primjenjuje u mnogim maloprodajnim trgovinama, iako je velikoj većini proizvođača preša još uvijek nedostižan san. Ako vam se to sve čini nevjerojatno, dovoljno je skoknuti do najbliže LIDL prodavaonice i priupitati voditelja, je li to istina

HSM V-Press 1160 Plus

Ovo je najbolji model iz ponude vertikalnih balirki. Odlikuje ga gotovo nečujan rad, vrlo mali prostor koji zauzima, vrhunski izdizajnirana komora te klizna vrata koja se sama otvaraju nakon svakog ciklusa. Povezivanje je krajnje jednostavno i lako, baš kao i istovar bale na europaletu koji se vrši pomoću remena. Radom upravlja PLC-a kojim je moguće podesiti veliku većinu parametara. Uz pomoć lasera i tzv. TCS-a tj. „Torsion-ControlSystema" su otklonjene sve boljke koje uništavaju slične proizvode, a to je često loš raspored sirovine pri punjenju preše, koja može dovesti do deformacija i konačnog uništenja uređaja. Uz brojne senzore i lasere gotovo je nemoguće zadati joj zadatak kojim bi se pokrenuo postupak samouništenja.


Loš raspored sirovine pri punjenju preše može dovesti do deformacija i konačnog uništenja uređaja. HSM je tu mogućnost eliminirao primjenom lasera i TCS sustava

Dirigent sa SmartPhone-om

U današnje vrijeme ne pratiti trendove i rapidan razvoj tehnologije znači (p)ostati nazadan, zastario, nekonkurentan i neatraktivan na tržišnom segmentu koji iz dana u dan postaje sve zahtjevniji. HSM svojim korisnicima nudi on-line podršku 24/7 i to 365 dana u godini. Uz jednostavnu ugradnju multimedijalne kutije vašu prešu pretvarate u multimedijalni komunikacijski centar. Što sve želite priključiti na nju, ovisi o vašim željama i potrebama, ali spajanjem na internet omogućujete konstantni nadzor svih parametara rada, kao i pravovremeno otkrivanje grešaka koje sprječava razvoj kvara i na vrijeme zaustavlja rad stroja uz trenutnu obavijest te tako rapidno snižava troškove održavanja i servisa. Također prešu možete zaštititi od neovlaštenog korištenja, imati grafove o performansama i broju izrađeni bala, a uz web kameru i vizualnu vezu s tvornicom, kao i nadzor skladišta, te snimku osobe koja je neovlašteno rukovala prešom ili nepravilnim rukovanjem prouzročila kvar. Ovo su samo neke od mogućnosti, da ne nabrajamo kako vlasnik preše u svakom trenutku može znati što se s njom i oko nje događa, te jednostavnom naredbom s „pametnog" telefona onemogućiti njen rad.


Reciklažom kartonske ambalaže dolazi se do novog oblika ambalaže za pakiranje različitih proizvoda

Široka paleta proizvoda

Uz vertikalne preše tvrtka HSM se bavi i proizvodnjom horizontalnih preša za reciklažere koje također spadaju u sam vrh trenutne svjetske ponude. Svojim performansama od 1.084 m3/h kako i balama od 1.100 kg te silom od 1.200 kN pritisne sile gotovo da zaustavljaju dah svakome tko se imalo razumije u brojke i slova. Bilo bi nepravedno ne spomenuti i liniju šredera koji u razno raznim varijantama mogu šredati papir, plastiku, metal, CD-e, hard diskove, USB memorije, a sve u svrhu zaštite podataka koja se kreće do tog nivoa s kojeg više nije moguće doći do informacije koja je na njima bila pohranjena. Veliko olakšanje predstavlja i mogućnost uništavnja podataka sa dokumenata koji se uništavaju zajedno s registra- torima. Naravno sva se ta prašina sakuplja u balu, preša i povezuje te kao takva čini kompaktnu smjesu spremnu za sigurnu reciklažu.


Dokumente je moguće uništavati zajedno s registratorima, a izlazni materijal se također balira, preša i povezuje u kompaktnu formu spremnu za reciklažu

HSM je prisutan i u vašem gradu

Veliki je broj ljudi koji se HSM uređajima koriste, a da toga nisu ni svjesni. Gotovo u svakom malo bolje opremljenom dućanu su instalirani uređaji za automatsko preuzimanje povratne ambalaže. Upravo se u njima nalaze HSM-ove komponente koje su i danas na svjetskom tržištu nezamjenjive ma koliko tržišna ponuda bila široka. Ako imate HSM-ov uređaj, a željeli bi ga propisno održavati, doći do originalnih rezervnih dijelova ili pak naručiti novi, to možete učiniti preko HSM-ovog partnera za područje Hrvatske, tvrtke S.T.P. (stp@stp-croatia.com ).

HSM iz dana u dan prati najnovije trendove i zahtjeve tržišta te sukladno njima kontinuirano usavršava i razvija svoje proizvode.

S.T.P. d.o.o.
S.T.P. d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava na području grada Zagreba, za ostatak Hrvatske cijena po dogovoru. Proizvode izvozimo na područje BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi