Tuš WC uređaj Geberit AquaClean Alba izvana izgleda kao klasična WC školjka, dok je tehnička jedinica skrivena.

Tuš WC uređaji su izvrsna investicija kada je u pitanju osobna higijena. Zdrava koža pruža dovoljnu zaštitu od vanjskih utjecaja. Međutim, također je i ranjiva – osobito u osjetljivim područjima kao što je intimno područje. Pravilno čišćenje je izuzetno važno kako bi se smanjio utjecaj na prirodne zaštitne sposobnosti kože.

Zaštita kože intimnog područja

Sapuni i vlažne maramice često sadrže alkohol, mirise i konzervanse. To u kombinaciji s brisanjem može iritirati osjetljivu kožu ovog područja, što zauzvrat potiče bakterijske infekcije, a može dovesti i do alergija te uništiti prirodnu kiselinsku barijeru na koži. Kod korištenja čiste vode za čišćenje, nema opasnosti od iritacija i infekcija, što znači da je to najbolji način čišćenja.

Geberit AquaClean tuš WC uređaji

Tvrtka Geberit proizvodi uređaje s funkcijom tuša od 1978., a ove godine predstavlja novi uređaj – Geberit AquaClean Albu. Jednostavna elegancija novog tuš WC uređaja, AquaClean Albe, savršeno se uklapa u svaki dizajn kupaonice. Kod ovog tuš WC uređaja, školjka izgleda poput klasične keramičke školjke, ali nudi puno više – po pristupačnoj cijeni. Uz AquaClean Albu, čišćenje vodom postaje dostupno mnogim kućanstvima.

Geberit AquaClean Alba opremljena je najbitnijim funkcijama za održavanje higijene intimnog područja, što je svakako ugodna i učinkovita funkcija tuširanja.

Uređajem se može upravljati daljinskim upravljačem ili putem mobilne aplikacije.

U videu pogledajte način upravljanja i funkcije!

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi