Hidrofobna impregnacija STIGOFOB

STIGOFOB je hidrofobna impregnacija pogodna za mineralne i visoko alkalne, upojne i porozne građevinske materijale: betoni svih vrsta, zidovi od opeke, crijep, zidovi od prirodnog i umjetnog kamena na mineralnoj osnovi, mineralne žbuke i premazi, silikatna opeka, azbestcementne ploče, plinobeton.

Odlično penetrira u mineralne podloge, visoko otporan na alkalije, površina se malo ili uopće ne mijenja, nema prevlake na površini, učinkovit i na vlažnim podlogama, brzo razvija vodoodbojnosti.

Nakon primjene Stigofob reagira s vlagom u podlozi i stvara aktivni sastojak. Pore i kapilare su iznutra obložene, ali nisu ispunjene. Time se postiže vodoodbojnost površine, a zadržava paropropusnost. Stigofob uspješno produljuje trajnost konstrukcije ograničavajući unos vode i štetnih tvari u materijal.

Hidrofobna impregnacija betonskih konstrukcija STIGOKREM

STIGOKREM je hidrofobna impregnacija namjenjena za zaštitu i produljenje uporabnog vijeka novih i postojećih, prvenstveno betonskih i armirano-betonskih konstrukcija (kod izgradnje mostova, cesta, zgrada, izrade betonskih elemenata i dr.). Pogodan je za primjenu i na ostalim mineralnim, poroznim, visokoalkalnim i gustim površinama.

Kod novih konstrukcija najučinkovitija primjena Stigokrema je odmah po završetku građenja, prije početka uporabe. Prije početka radova važno je zaštititi (prekriti) neupijajuće podloge kao što su prozorska stakla, prozorski okviri i klupčice, plastičnu opremu i sl.

Značajno smanjuje unos vode i štetnih tvari. Otporan je na cikluse zamrzavanja-odmrzavanja i djelovanje soli. Zbog kremaste konzistencije i tiksotropnosti gotovo je potpuno smanjen gubitak materijala kod primjene na vertikalnim površinama.

STIG INŽENJERING d.o.o.
STIG INŽENJERING d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko partnera na području cijele Hrvatske, BiH te Crne Gore.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi