Nedovoljan tlak vode, promjenjiva temperatura vode na slavinama, buka u cijevima ili crpki, prevelika potrošnja vode, pogrešna crpka u sustavu za podizanje tlaka vode… S Grundfos crpkama možete riješiti sve ove probleme i osigurati idealan tlak vode u vašem domu uz maksimalni komfor.

Instalirajte crpku za podizanje tlaka i osigurajte idealan tlak vode u vašem domu.

Pogledajte nekoliko modela Grundfos crpki:

GRUNDFOS SCALA 1

Imati vodu u pravom trenutku nije bilo nikada lakše!

Grundfos SCALA je potpuno integrirani, samousisni, kompaktni uređaj za povišenje tlaka u kućanstvu, izrađen za povišenje tlaka u kućama i stanovima s jednom ili dvije obitelj.

Grundfos SCALA 1 je sve u jednom uređaju s energetski učinkovitim motorom i niskom razinom buke namijenjen za opskrbu vodom u domaćinstvu. Ugrađen Bluetooth omogućava potpunu kontrolu crpke putem aplikacije GO REMOTE također i kod dupleks crpki.

To znači kako instalacija i održavanje nisu nikada bili lakši. Putem Grundfo GO REMOTE aplikacije možete vidjeti alarme koje crpka pokazuje i što oni znače. Možete i kreirati izvješće i imati uvid u detalje instalirane crpke iz daljine.


Podizanje tlaka, nadzor i opskrba vodom – lakše no ikada!

Dizajnirana za podizanje tlaka vode u kućnim instalacijama, SCALA 1 može se koristiti za crpljenje vode iz rezervoara, plitkih bunara (dubine do 8m) kao i za podizanje tlaka vode iz gradske mreže.

PRIMJENA U KUĆNOJ I KOMERCIJALNOJ VODOOPSKRBI:

  • Podizanje tlaka vode na tuševima i slavinama
  • Navodnjavanje vrta i travnjaka
  • Staklenici
  • Navodnjavanje
  • Praonice auta
  • Proizvodni sektor u supermarketima

Ukoliko vam je potreban veći protok, dvije SCALA1 crpke mogu se povezati u set s raspoloživim dodacima (uključujući osnovnu ploču, kabl, usisne i izlazne razdjelnike).

GRUNDFOS SCALA 2

Grundfos SCALA2 je potpuno integrirani samousisni kompaktni uređaj za povišenje tlaka vode u kućnoj vodoopskrbi. Koristi se za manje ili veće obiteljske kuće ili stanove. SCALA2 ima ugrađenu kontrolu brzine koja omogućava održavanje savršenog tlaka vode na svim slavinama.

Pogodan za:

  • Povećanje tlaka
  • Podzemne vode
  • Podizanje tlaka u domaćinstvu
  • Prikupljanje kišnice

GRUNDFOS SOLOLIFT 2 – Cjelokupno rješenje za Vaš dom

Nova obitelj crpki Grundfos SOLOLIFT 2 predstavlja novu generaciju kompaktnih, malih precprnih uređaja.

Za više detalja, pogledajte grundfos.hr.

GRUNDFOS SALES CROATIA d.o.o.
GRUNDFOS SALES CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi