S GROHE Plus slavinom nudi vam se precizna kontrola temperature vode. LED zaslon prikazuje ne samo temperaturu već i mijenja boju, iz hladne plave u toplu crvenu. Ove zadivljujuće funkcije ne samo da povećavaju sigurnost korištenja i uživanje u vodi, već pomažu kod nepotrebnog rasipanja energije pokazivanjem kada teče topla voda.

Slavina na vrhu ima ikonu koja omogućuje prelazak na Eco Spray mlaz za uštedu vode, i to bez potrebe dodira. Samo prijeđite preko osvijetljene ikone i u trenu počnite štedjeti s protokom od samo četiri litre u minuti.

Kao i uvijek, s GROHE elementima ne treba birati između funkcionalnosti i dizajna, pa tako ni u ovom slučaju. GROHE Plus slavine dizajnerski su statement za svaku modernu kupaonicu, vješto kombiniraju kružne oblike s čistim i oštrim linijama, površina LED zaslona izrađena je od kroma i visokokvalitetnog akrilnog stakla u MoonWhite nijansi, te u tri trajne završne obrade: krom, SuperSteel i Brushed Hard Grafit.

Detaljnije o funkcijama i mogućnostima kombiniranja s ostalim GROHE linijama, pročitajte na linku.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi