Dopustite da i vas impresionira intuitivni rad i mnogobrojne funkcije kuhinjske slavine Zedra – dobitnice „Zlatne nagrade – najbolji od najboljih“ u kategoriji „Kuhinjske slavine i umivaonici“. Jedinstvenost Zedre je, između ostalog, trostruki sprej integriran u slavinu: Blade Spray za čišćenje tvrdokorne prljavštine sa suđa, Shower Spray za ispiranje povrća te Laminarni sprej koji svojim snažnim i čistim sprejom sprječava prskanje prilikom punjenja posuda. Zahvaljujući magnetskom sustavu za spajanje, poluga se jednostavno vraća na svoje mjesto.

Zedra slavina dostupna je u kromiranoj ili čeličnoj boji što ju čini idealnom za moderne kuhinje, dok ju brojne funkcije čine savršenim kuhinjskim pomoćnikom: Blade Spray štedi do 70% vode u usporedbi sa Shower Sprayom, protok vode lako se zaustavlja pomoću integriranih gumba za pauzu, dok zahvaljujući unutarnjim vodotocima voda ne dolazi u kontakt s olovom i niklom u slavini. Također, temperaturu vode možete unaprijed podesiti za funkciju EasyTouch te tako osigurati idealnu temperaturu i spriječiti opekline - idealno za kućanstva s djecom.

Ugradnja slavine jednostavna je zbog sustava montaže GROHE FastFixation Plus te možete bez problema nadograditi svoju kuhinju GROHE Zedrom!

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi