Rješite problem hladnih podova. Conergy Solutions kabeli i mrežice mogu se koristiti za grijanje životnog ili poslovnog prostora.

Conergy Solutions kabeli se mogu postavljati u betonske i drvene podove, dok se mrežice postavljaju u betonske podove. Uz kabele i mrežice koriste se razni Conergy Solutions termostati koji osiguravaju maksimalan komfor uz minimalnu potrošnju energije.

JEDINO GRIJANJE

Conergy Solutions sustavom grijanja možete grijati cijelu kuću ili stan ili poslovni prostor. Osim što je ovakav način grijanja vrlo učinkovit, možete precizno kontrolirati grijanje u svakoj prostoriji. Osim visoke razine komfora, Conergy Solutions podno grijanje je pogodno za astmatičare i alergičare zbog značajno manjeg strujanja zraka nego kod radijatorskog grijanja.

DODATNO GRIJANJE

Ovakav način grijanja se koristi ako imate grijanje, ali želite podno grijanje u dnevnom boravku, kuhinji ili kupaonici. Conergy Solutions sustav je neovisan od postojećeg sustava grijanja i idealan je za prijelazna razdoblja u godini. Osim toga, na izlasku iz kade vas dočeka topli pod.

GRIJANJE CIJEVI

Conergy Solutions kabeli mogu spriječiti zaleđivanje i pucanje cijevi vodovoda i kanalizacije. Također mogu održavati neku željenu temperaturu (do 260°C). Također, primjenu nalaze i kod zaštite Sprinkler instalacija. Koriste se OJ electronics grijaći kabeli, Conergy Solutions termostati sa senzorima i instalacijski pribor.

ZAŠTITA OD SMRZAVANJA

Korištenje Conergy Solutions kabela sprječava nastanak štete od smrzavanja.

kabeli i termostati se koriste za zaštitu od smrzavanja kod:

 • vrata i ograda
 • drenaža
 • antena i žica
 • sustava spremnika
 • stvrdnjavanja betona
 • odvodi/tavice kondenzata na klima uređajima.

OTAPANJE SNiJEGA i LEDA

Kompletni sustav za otapanje snijega i leda na krovovima, u olucima, na prilazima, putevima, stepenicama, mostovima, cestama i autocestama. Conergy Solutions sustav automatski registrira potrebu za otapanjem snijega i leda i po potrebi uključuje ili isključuje grijanje.

Rezultat su prohodni i sigurni putevi, trajniji oluci i krovovi te sigurniji pločnici ispred zgrada, suhe i sigurne stepenice, odleđeni i sigurni mostovi na autocesti. Conergy Solutions sustav za otapanje snijega i leda sastoji se od grijaćeg kabla, regulacije i pričvrsnog pribora. Pri tome je svejedno koja je završna obloga, jer postoje grijaći kabeli za beton, betonske kocke i asfaltne obloge. Koriste se Conergy Solutions grijaći kabeli ili grijaća mrežica. Koriste se OJ electronics termostati. kabeli mogu biti proizvedeni za napon 220V ili 380V.

ZAŠTITA HLADNJAČA

Kod hladnjača se koriste grijaći kabeli položeni u temelje. Radi stalne niske temperature u hladnjačama i unatoč toplinskoj izolaciji postoji mogućnost stvaranja permafrosta, odnosno može doći do pucanja temelja hladnjače. Grijaći kabeli se također koriste za grijanje dovratnika, odnosno prostora ispred ulaza hladioničkih vrata. Optimalno rješenje je postavljanje Conergy Solutions grijaćih kabela u temelje i pod hladnjače.

GRIJANJE CIJEVI NA RASHLADNICIMA VODE

Grijanjem izloženih cijevi rashladnika vode može se izbjeći upotreba glikolne zaštite. Naime, giikoi ne samo da može stvoriti poteškoće kod održavanja instalacije, nego i smanjuje ukupnu toplinsku učinkovitost sustava. Samim time potrebno je odabrati snažniji uređaj s kojim raste i potrošnja energije.

TERMOZONA: Veleprodaja grijaćih kabela i regulacije

Pioniri električnog podnog grijanja u Hrvatskoj

 • Iskustvo od 1998. godine u projektiranju, montaži, otklanjanju poteškoća
 • Zastupstvo proizvođača Conergy Solutions grijaćih kabela i regulacije i OJ Electronics regulacije
 • Asortiman – kabeli konstantne snage, samoregulirajući kabeli, regulacija
 • Veliki izbor projektnih podloga i opisa
 • Velike količine opreme odmah dostupne za isporuku
 • Konkurentna cijena

Objavljeno u časopisu PRO GRADNJA

TERMOZONA d.o.o.
Društvene mreže

Prodaja opreme za vodoopskrbu, odvodnju,plinske dizalice topline, plinske grijalice i opreme za industrijsku energetiku dostava,montaža i servis na području Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije,Srbije, Italije. Projektiranje u energetici: BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija, Njemačka, Austrija.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi