Rijetko da se netko nije našao u situaciji da više nama mjesta za stvari u ormarima i ladicama. Odjeća se gomila po stolicama i krevetu, a i kada se posloži ormar, on jednostavno tako uredan više ne može ostati. Za još jedan ormar ili onaj veći jednostavno mjesta u sobi ni u novčaniku nema, a opet je potrebna promjena. Evo kako na inovativan način pronaći mjesta za stvari koje se u ormar nikada ne spremaju.

Vjerojatno svima pada na pamet da se jednostavno na zid postavi zidna vješalica, ali uvijek se razmišlja samo o plastičnim vješalicama kojima nakon par dana oslabi ljepilo i padnu zajedno s odjećom na pod. Naša opcija je da sami napravite svoju zidnu vješalicu i to od grana. Sakupite grane i podrežite ih tako da vrhovi budu glatki kako vam se vaša odjeća poput šalova i ne bi oštetila.

Napravite pravokutni okvir u koji ćete postaviti te grane i zalijepite ih unutar tog okvira, a ne na zid. Koristite ono čvrsto ljepilo koje ne može oslabiti. Na kraju, postavite okuke kako bi svoju novu zidnu vješalicu mogli objesiti na čavle koje ćete zabiti na zid. Sada imate čvrstu zidnu vješalicu i urednu spavaću sobu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi