Iznenadni gosti ili obitelj koja često posjećuje zahtjevaju i neki dodatni ležaj ili čak i gostinjsku sobu. Svaka spavaća soba ima svoj komfort i u njoj se osoba treba osjećati sigurno i ugodno. To je i cilj svake spavaće sobe. Gostinjska soba ipak treba manje truda nego ona glavna spavaća soba, ali uz malo kreativnosti možete stvoriti pravi ugođaj gdje će se svaki gost osjećati kao kod kuće.

Gostinjska soba ne treba nužno imati pravi krevet, to može biti neki pomoćni ležaj ili pak kauč na razvlačenje. Ako imate sobu viška gdje možete smjestiti svoje goste, tu možete dosta napraviti. Krevet u nekoj klasičnoj dimenziji, mali noćni ormarić, ormar neke manje dimenzije i vaša soba za goste je spremna. Naravno, uz detalje možete sobi dati poseban i dodatan ugođaj. Noćno svijetlo bilo bi poželjno, vaza sa cvijećem za malo svježine, pokoja figurica, možda i koja mirisna svijeća.

Slike na zidu ovise također o vama, ali jedna samo jedna slika može promijeniti cijeli izgled sobe. Ovdje naravno možete dodati i dodatni prekrivač ili deku kako bi gosti imali i tu mogućnost. Potrebno je zapravo samo malo da vaša gostinjska soba ugosti vaše goste na pravi način, ali najvažnije i na onaj ugodan i opuštajući način.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi