Mali, autentični trenuci mirnoće sve su rjeđi u svijetu koji se sve brze kreće. Trenutak povezivanja i opuštanja sa svojim voljenima iii prijateljima neprocjenjiv je. Glowbus Dewdrop fire pit kolekcija omogućuje nam da te trenutke uzdignemo u jedinstveno iskustvo. To je način da svijetu prenesemo vrhunsko iskustvo vatre. Glowbus Dewdrop privlači pažnju u svakom vrtu zahvaljujući bezvremenskom dizajnu. ldealan spoj sirove jednostavnosti i čistog luksuza na otvorenom.

Prije deset godina Andreas Ketels, belgijski umjetnik i osnivač tvrtke Glowbus, nacrtao je prve linije onoga što je preraslo u kolekciju Glowbus. Svaki komad u kolekciji je ručno izrađeno, funkcionalno umjetničko djelo koje privlači poglede i poziva na trenutke druženja s najmilijima. Zahvaljujući dizajnu i igri svjetla, Glowbus fire-pit večer će provedenu uz pucketanje vatre odvesti u potpuno drugu dimenziju.

Ne samo da je kolekcija Glowbus rezultat višegodišnjeg kreativnog razmišljanja, već je svaki komad izrađen s naglaskom na savršenoj ravnoteži autentičnih rukotvorina i modernih tehnika. S vjerom u održive i ekološke proizvode, Glowbus se izrađuje isključivo od najtrajnijih materijala, a upravo mu Corten čelik – koji je i do osam puta otporniji od običnog čelika – osigurava dug životni vijek. Tako u posebnim trenucima uz Glowbus možete bez brige uživati cijeli život.

Dio prihoda od prodaje ognjišta Glowbus Dewdrop donira se organizaciji posvećenoj očuvanju prirode, a od svakog prodanog ognjišta sadi se 25 stabala. Tako se, stablo po stablo, radi na stvaranju fenomenalne šume Glowbus.

Dewdrop fire-pit temelj je kolekcije Glowbus, a njegov jedinstven i ekscentričan dizajn privlačit će poglede u svakom vrtu. Bezvremenski kakav jest, odlično će se uklopiti u elegantan, minimalistički gradski vrt, kao i u monumentalan vrt ili park. Glowbus Dewdrop dostupan je u 3 veličine. Dewdrop M najprikladniji je za kompaktne zone poput terase ili manjeg vrta, Dewdrop L iznimno je prikladan za veće vrtove, a najveći član Glowbus obitelji – Dewdrop XL – ukrašava velike parkove i krajobrazne vrtove ili pomaže stvaranju nezaboravnih doživljaja u hotelima i na turističkim lokacijama.

HABY d.o.o.
HABY d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi