Tuševi u ravnini poda vrlo su popularni, stoga se u prodaji mogu naći razni modeli privlačnog dizajna. Mnogi od tih modela zahtijevaju složenu ugradnju i održavanje. Geberit nudi nešto sasvim drugačije. Svojim inovativnim rješenjima, Geberit uspješno spaja maksimalnu slobodu dizajna, lako čišćenje te sigurnost pri ugradnji i korištenju. Predstavljamo Vam neke od Geberit rješenja za tuševe.

TUŠ POVRŠINA GEBERIT SETAPLANO

Tuš površina Geberit Setaplano zadivljujući je proizvod već na prvi pogled – i prvi dodir. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova površina je svilenkasta, glatka i topla na dodir. Čvrsti materijal vrlo je otporan i nepropustan te ga se lako čisti. Područje odvoda dizajnirano je bez rubova kako bi se spriječilo skupljanje nečistoća. Geberit Setaplano dostupan je u bijeloj boji i čak 14 dimenzija.

TUŠ KANALICE GEBERIT CLEANLINE

Tuš kanalice Geberit CleanLine kombiniraju elegantan izgled s jednostavnom montažom podnog odvoda. Voda se odvodi putem elegantnih profila tuš kanalice od nehrđajućg čelika. Kanalice su dostupne u tri modela – CleanLine20, CleanLine60 i CleanLine80, a mogu se jednostavno i precizno odrezati na oba kraja, te tako točno postaviti ovisno o uvjetima u prostoriji.

TUŠ KADA GEBERIT SESTRA

Tuš kada Geberit Sestra izrađena je od kompozitnog materijala na bazi prirodnog kamena u tri suvremene boje – bijela, kameno siva i grafitna. Elegantan odvod koji uključuje kanalicu na tuš površini sadrži prekriveni praktični češalj koji sakuplja nečistoće i omogućuje lako čišćnje. Tuš kada Geberit Sestra dostupna je u 9 veličina.

Više informacija potražite na www.geberit.hr.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi