S tipkama za aktiviranje Delta, Geberit nudi ekonomičan, visokokvalitetan proizvod za aktiviranje ispiranja WC školjke. Postojećem asortimanu dodaju se tri nove tipke.
 
Delta ugradbeni vodokotlić i tipke za aktiviranje ustaljeni su dio Geberitova asortimana proizvoda od 2005. Do sada je Delta tipka bila dostupna u šest dizajna i do četiri boje. Tri nove tipke sada se dodaju asortimanu – Delta01, Delta20 i Delta30. Sve su spomenute tipke izrađene od plastike i dizajnirane za korištenje s dvokoličinskim ispiranjem koje štedi vodu.

Moderan dizajn 

Zahvaljujući jednostavnom dizajnu, nove Geberit Delta tipke imaju moderan, linearan izgled. Sve tri nove tipke također imaju velike gumbe za aktiviranje u sredini kao atraktivan element dizajna. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i klasičnim bojama (mat krom, svijetli krom i bijela) nove Delta tipke za aktiviranje moderan su dragulj u svakoj kupaonici.
 

Jednostavne i robusne

Kao i prije, jedna od prednosti Delta tipki njihova je jednostavna ugradnja bez alata. To omogućuje brzi pristup ugradbenom vodokotliću u svakom trenutku. Nove tipke također su robusne i jednostavne za održavanje, što znači da su prikladne i za upotrebu u javnim sanitarnim objektima.
 
Dodane opcije u modernom dizajnu: Delta01 u mat kromu, Delta20 u svijetlom kromu i Delta30 u bijeloj boji.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi