Godišnji odmori i putovanja su idealno vrijeme za lopove. Poznato je da da lopovi prvo ispitaju teren, informiraju se kada je tko kod kuće ili nije i tada dolazi do provale. Ne možemo se previše zaštiti od toga ukoliko su se lopovi namjerili baš na naš dom, ali možemo barem sakriti neke vrijednosti koje se nadamo da neće pronaći.

Budite lukaviji od lopova, sakrijte svoje vrijednosti u neki stari predmet koji vam sada služi samo za ukras. Primjer je stari usisavač koji vam više ne služi. Imate li neki sat na zidu koji je malo deblji od uobičajenih, sakrijte vrijednosti u njega. Služite se onim predmetima koje možda naočigled nisu mjesta gdje bi inače sakrivali vrijednosti.

Poslužite se nekim svojim trikovima. Mjesta poput ladica, ormara, polica ne dolaze u obzir jer su to prva mjesta gdje će provalnici tražiti. Stare knjige koje nemaju stranice nego samo korice također mogu poslužiti. Postoje i lažne utičnice koje se montiraju na zid, a zapravo su male kutijice za vaše vrijednosti ili novac. Ako dođe do provale, to je nažalost već gotova stvar za neke druge predmete koje su provalnici odnijeli iz vašega stana, ali Uz malo mašte sakrijte one stvari koje ne možete kasnije zamijeniti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi