Savršeno ohlađena, gazirana ili kipuća voda direktno iz miješalice? Zamislite da otvorite slavinu, a iz nje curi vruća voda za kavu ili čaj. I još vam ta ista voda može poslužiti za peglu, kuhalo za vodu ili aparat za kavu. I nema straha od kamenca!

Sve navedeno zvuči vam nestvarno? GROHE se pobrinuo da se radi o realnosti – predstavljamo vam inovativne Blue & Red miješalice! Radi se o sustavima miješanja vode koji rade kao i standardne miješalice, no nude dodatne opcije poput rashlađene, gazirane i filtrirane vode.

GROHE Blue Home pruža savršeni okus neflaširane vode, a GROHE RED nudi mogućnost kipuće vode od 100 ° C.  S oba sustava uštedjet ćete na vremenu, energiji i prostoru. Štede resurse i novac, praktični su i pridonose zdravom stilu života. Osim toga, GROHE sustavi za vodu dizajnirani su tako da lijepo izgledaju u svakoj kuhinji i uklapaju se u različite stilove uređenja.  Savršeni su za privatne domove, ali i za urede, mala i srednja poduzeća.

Saznajte više o karakteristikama i dizajnu GROHE Blue & Red miješalica te pronađite kombinaciju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi