TIJEKOM VREMENSKE NEPOGODE!

POSLIJE VREMENSKE NEPOGODE!

Nedavno nevrijeme praćeno valovima visine do 4m rušilo je sve pred sobom. Žalo je uneseno u kuće, betonski lukobrani su pucali i lomili se poput grančica. Snaga prirode bila je silovita, no ipak kao Phoenix iz slane magle suvereno i postojano naletima prirode odupirala su se tri MOLOK zelena otoka, koji ne samo da su ostali u originalnom izdanju već je i otpad odložen u njima bio potpuno suh?!

Ova informacija mora zvučati kao tekst iz nekog znanstveno fantastičnog filma, poglavito onima koji svakodnevno muku muče s ostalim različitim sustavima u zbrinjavanju otpada, gdje nadzemni bivaju otplavljeni, a podzemni poplavljeni.

Također postoje mjesta koja koriste slične uređaje MOLOKu no i sami svjedoče kako njihovi sustavi bez betonaže nisu u stanju podnijeti ni prvu malo jaču kišu bez da izrone iz zemlje!?

Ovo je sjajan dokaz originalnog MOLOK dizajna koji se u stanju oduprijeti elementarnim nepogodama, poplavama, vjetrovima i tko zna čemu sve ne, pružajući vjerodostojan zaklon otpadu i reciklažnim sirovinama i to u slučajevima kada to ne uspijeva nikom drugom.

Nakon čišćenja i sanacija prometnica, Podgorski su komunalci mogli nastaviti rutinu pražnjenja zelenih otoka kao da se baš ništa strašno nije desilo u međuvremenu. MOLOK-original je jedan!

S.T.P. d.o.o.
S.T.P. d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava na području grada Zagreba, za ostatak Hrvatske cijena po dogovoru. Proizvode izvozimo na područje BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi