Zaštita okoliša i recikliranje otpada dva su pojma čije razumijevanje moramo usaditi u svoju svijest. Razvrstavanjem otpada smanjuje se potreba za upotrebom novog materijala. Zato bismo svi trebali nabaviti idealno rješenje za odlaganje otpada u svojim kućanstvima – kante.

Cervic Environment, španjolski proizvođač urbane opreme prisutan u 25 zemalja svijeta čija se ponuda bazira na visokokvalitetnim vanjskim i unutarnjim koševima za otpatke s posebnim naglaskom na odvajanje otpada primjereno ekskluzivnim prostorima.


Izaberite rješenje za efikasno odvajanje otpada – kante s poklopcima različitih oblika i boja.

Proizvodi se izrađuju od visokokvalitetnih materijala i podvrgavaju se strogoj provjeri kvalitete, za osiguranje trajnosti proizvoda.

Na jednome mjestu možete provjeriti cjelokupnu ponudu kanti za odvajanje otpada Cervic Enviroment i poslati upit kako biste saznali više o vrstama, dimenzijama, cijeni i ostalim karakteristikama kanti.

GRADATIN d.o.o.
GRADATIN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske, BIH, Srbije, Makedonije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi