Fluidmaster d.o.o. jedan je od vodećih europskih proizvođača sanitarnih sustava, uključujući podžbukne i nadžbukne vodokotliće, kojima su pod robnom markom LIV® i SCHWAB® aktivno prisutni na europskim tržištima i na Bliskom istoku.

Uspjeh je integracija iskustva, znanja i suradnje, tako da svaki razvoj proizvoda uključuje predstavnike različitih grupa korisnika i njihova specifična iskustva s proizvodima. To dovodi do intenzivne suradnje s krajnjim korisnicima, s prodajnim osobljem i naravno, s arhitektima i instalaterima.

Proizvodi sanitarne tehnike LIV visoko su funkcionalni i izrađeni vodeći računa:
  • o izdržljivosti i prirodi oko nas,
  • te za korisnika prijaznu upotrebu.


Odlikuje ih vrhunski dizajn, elegantan oblik, kvalitetni materijali i jednostavna montaža.

Linija podžbuknih sustava idealan je izbor za opremanje kupaonskih i sanitarnih prostora. Vodokotlići besprijekorno funkcioniraju u smislu štednog i nečujnog ispiranja, nevidljivi su u prostoru, a bogatim izborom tipki za aktivaciju estetski odgovaraju ambijentu u skladu s Vašim željama.

Sve karakteristike vodokotlića doprinose zaštiti okoliša i odgovornoj upotrebi vode. Vodokotlići su izrađeni od kvalitetnog materijala sa funkcijom dvokoličinskog ispiranja ili start/stop ispiranja, izolirani protiv orošavanja i opremljeni visoko kvalitetnim ventilom, koji omogućuje vrlo tiho i brzo punjenje. Prikladni su za različite ambijente i iznimno fleksibilni kada je u pitanju način montaže.

Korištenje ekološki prihvatljivih tehnologija i materijala pažljivo se prati tijekom cijelog procesa. Proizvodi su proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima i testirani u suvremenom i tehnološki sofisticiranom laboratoriju u skladu sa zahtjevima svih relevantnih standarda.

Novosti u ponudi Fluidmastera u 2018.

Ovom prilikom željeli bismo Vam predstaviti i naše novosti:
  • TUŠ KANALICE – Pribor za suvremene kupaonice, saune i područja za odmor u kojima estetski i tehnički zahtjevi diktiraju odabir visokofunkcionalnih i fleksibilnih proizvoda.

Tuš kanalice LIV možete dobiti za klasičnu ugradnju ili za ugradnju prema zidu, u 5 različitih dužina i u 6 različitih dizajn rešetaka, tako da svatko može pronaći adekvatno rješenje.


Glavna prednost tuš kanalica su jednostavna ugradnja, održavanje i uporaba prostorija bez barijera.

  • VARIOTRONIC – Posebno se ponosimo novim dizajnerskom podžbuknom vodokotliču VarioTronic, kojim je moguće daljinskim upravljačem podesiti visinu školjke, tako da odgovora svakom pojedincu.

VarioTronic je estetski dizajniran podžbukni sistem, koji zadovoljava kriterije toaletnih prostora osoba svih doba, od najmlađih do najstarijih. Uz pomoć već ugrađenog elektromotora i daljinskog upravljača moguće je visinu školjke prilagođavati potrebama, tako, da iznosi razlika između najniže i najviše visine čak 20 cm!

Podžbukni vodokotlić VarioTronic dizajniran je na način, da svakog pojedinca potiče ka samostalnoj upotrebi toaletnih prostora i razvijen je specijalno za:
  • stanove i kuće, s neovisnim i udobnim toaletima,
  • bolnice i druge medicinske ustanove,
  • apartmane za starije ljude,
  • domove za starije osobe i
  • rehabilitacijske centre.

Sistemu kao takvom može se dodati i rukohvate (u bijeloj ili crnoj boji), s nosačem toaletnog papira.

LIV – Pravi izbor za uređenje doma

Dom, uređen u skladu s našim željama, gdje se osjećamo sigurno i ugodno, naša je oaza mira i opuštanja nakon brojnih izazova svakodnevnog intenzivnog ritma. Da su LIV proizvodi pravi izbor, također potvrđuje više od milijun zadovoljnih kupaca svake godine koji su upoznali ključne argumente izbora:

FLUIDMASTER d.o.o.
FLUIDMASTER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko maloprodaje i veleprodaje na području cijele Hrvatske, EU, BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi