Ako želite pokazati svoju jedinstvenost i individualnost, ali od proizvoda također očekujete visoku izdržljivost, jednostavno održavanje i ekonomičnost tada je Floor Expert pravi izbor za Vas. Epoksidni sustavi predstavljaju novo pametno rješenje specijalizirano za zaštitu i dekoraciju betonskih podloga u interijeru.

Svojim karakteristikama, poput kompaktnosti (bez vidljivih spojeva i praznina), Floor Expert sustavi mogu ispuniti sva suvremena očekivanja i omogućiti kreativnu slobodu uz visoku izdržljivost. Bitno je istaknuti da su pri njihovoj proizvodnji korištene najnovije tehnologije, a poseban naglasak stavljen je na sigurnost.

Saznajte gdje sve možete primjeniti ovaj proizvod, koje su mu prednosti i zašto biste baš njega trebali koristiti kao rješenje za svoje podne površine.

CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d.
CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d.
Prodaja u svim prodavaonicama boja i lakova na području cijele Hrvatske, te preko zastupnika u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Rumunjskoj, Bugarskoj, Austriji, Njemačkoj, Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi