Toplinska zaštita trgovačkih, skladišnih i industrijskih podova, ispod temeljne ploče građevine.

FIBRANxps 400-L je tvrda vodootporna toplinska izolacija od ekstrudiranog polistirena, glatke površine, rubova obrađenih u obliku slova "L" za sprječavanje toplinskih mostova.

Rub ploča je obrađen tako da se ploče međusobno spajaju preklopom, te se stoga mogu upotrijebiti kao jednoslojne toplinske izolacije. Polaže ih se s izmaknutim sljubnicama, u tzv. vezu opeke, kako bi se dobila kompaktna podloga i bolja međusobna povezanost ploča.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte gđu. Tanju Herr putem telefona 091/ 46 66 015


FIBRANxps 400-L toplinska izolacija od XPS-a – rješenje za opterećenije podove velikih površina.

Ploče FIBRANxps 400-L polažemo direktno na podložni beton, ili na dobro kompaktiranu i zaravnanu posteljicu od šljunka. Na njih možemo ugraditi 2 sloja bitumenske membrane, od kojih je prvi sloj samoljepiv, a drugi zavaren. Moguće je izvesti i jednoslojnu sintetičku hidroizolaciju. Kao mehaničku zaštitu hidroizolacije prije polaganja armature i ugradnje betona, ugradimo drugi sloj FIBRANxps 400-L.

U područjima intenzivnije seizmičke aktivnosti, kao gornji sloj iznad hidroizolacije izvodimo FIBRANxps SEISMIK, ploče s kanalima za bolju povezanost s betonom temeljne ploče. U ovom se slučaju preporučuje izvesti cijeli SEISMIC sustav, unutar kojeg izvodimo isključivo samoljepive bitumenske trake u sendviču između dviju XPS ploča.

Jedan sloj hidroizolacije može sadržavati ALu foliju, koja sprječava prodor radioaktivnog plina radona iz tla. Na ovaj su način svi funkcionalni slojevi međusobno povezani, te smanjuju utjecaj horizontalnih sila u slučaju potresa, čime je smanjen i rizik od pucanja vitalnih dijelova zgrade.

Mogućnosti su razne, ovisno o uvjetima u kojima se nalazi građevina biramo najpovoljnije rješenje.

FIBRANxps 400-L toplinska izolacija od ekstrudiranog polistirena za izolaciju opterećenijih podova velikih površina, temeljnih ploča pasivnih kuća.

Toplinska zaštita:
  • trgovačkih, skladišnih i industrijskih podova,
  • temeljnih ploča građevina.

Toplinska zaštita, koja zadržava svoja izolacijska svojstva u vlažnoj okolini kao i pod izvanredno velikim mehaničkim opterećenima.

FIBRAN d.o.o.
FIBRAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi