Moderno, rustikalno, strukturirano ili šareno: što se tiče dizajna fasada, teško da postoje ograničenja za arhitektonsku kreativnost. U tom je kontekstu izbor materijala presudan za prvi dojam. Tonality GmbH, vodeći proizvođač visoko kvalitetne fasadne keramike, nudi razna keramička rješenja za visokokvalitetan i privlačan izgled.

Proizvodni program tvrtke sada je bogat za još dvije linije Tonality® Montano i Tonality® Ondo structure koje osim energetske učinovitosti i kvalitete, fasadi pružaju i jedinstveni estetski izgled.

Tonality® Montano

Montano struktura keramičkih fasadnih pločica oblikovana je naizmjenično poredanim rebrastim strukturama koje se razlikuju u širini. Izbočine stvaraju reljef s efektom svjetlosti i sjena, a upravo zbog ovog nepravilnog uzorka, Tonality® Montano u konačnici daje jedinstven i dinamičan izgled fasadi sa svim popratnim karakteristikama materijala kao što su čvrstoća i izdržljivost.

Tonality® Ondo

Potpuno nova, neobično filigranska i lagana površinska struktura. Valoviti grebeni udaljeni su 25 mm, a u kombinaciji s jednom od preko 50 standardnih boja, fasadi daju posebno klasičan dizajn. Od pomorskog dodira u različitim nijansama plave ili sive, preko nježne elegantne sive, antracit ili mat crne, pa sve do urbane lakoće u krem, pijesku ili mat bijeloj boji: Ondo je „savršeni val" za neobične fasadne projekte.

Tonality® fasadna keramika prirodan je materijal koji se ugrađuje kao ventilirani fasadni sustav te na taj način pruža optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju, bolju energetsku učinkovitost, a samim time ekonomičnost i smanjenje troškova.

Ploče karakterizira iznimna čvrstoća, izdržljivost i otpornost na vremenske i ostale agresivne utjecaje iz okoliša. Fasadne obloge ovakve vrste djeluju gotovo bez održavanja te su dostupne s posebno učinkovitom i dugotrajnom zaštitom od grafita.

Osim njihove postojanosti, Tonality® ploče karakterizira također široka paleta boja i raznolikost formi.

RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Veleprodaja i isporuka na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi