Tri su glavna razloga koje povezujemo s investicijom izrade fasade. To je prvenstveno ekološka vrijednost u smislu toplinske izolacije. Ušteda na troškovima grijanja tijekom zimskog perioda na kućama s toplinskom izolacijom, za razliku od onih bez toplinske izolacije, je i do 60%. S druge strane, osigurava ekonomičnije hlađenje prostorija tijekom ljetnih mjeseci.

Drugi vrlo bitan faktor je da služi i kao zaštita od atmosferskih utjecaja, kao i zaštita od buke. Kvalitetna vanjska izolacija i fasada sprječavaju pojavu toplinskih mostova, zbog kojih dolazi do pojave plijesni. Treći glavni razlog za izradu fasade je naravno estetska vrijednost. Kuća izgleda puno bolje, urednije i čišće kad je obložena lijepom fasadom, a fasada podiže i cjelokupnu vrijednost kuće.

Dugoročno gledano, ne bi trebalo niti razmišljati je li ugradnja fasade pravi korak jer povrat ove investicije je i više nego isplativ. Kako bi fasada bila funkcionalna i što dugotrajnija, ključno je koristiti kvalitetne proizvode i pravilno ih ugraditi. Profesionalci iz tvrtke Cemix će vam svojim savjetima sigurno pomoći u donošenju ispravne odluke prilikom izrade fasade.

1. Predpremazi

Cemix u ponudi ima predpremaz pod nazivom Putzgrund, koji je mliječno bijele boje ili po potrebi u tonu završno dekorativne žbuke.

2. Završne mineralne žbuke

U Cemix ponudi završno dekorativne žbuke možete pronaći pod nazivima Edelputz Extra Reiber (1, 2 i 4 mm) i Edelputz Extra Kratzer (1,5 mm).

3. Završne pastozne žbuke

Cemix u svojoj ponudi ima široku paletu tonova za proizvode StrukturOLA Primo K (1,5 mm), StrukturOLA Primo R (2,0 mm), StrukturOLA Dekor K (1,5 i 2,0 mm), StrukturOLA Dekor R (2,0 mm), SiliconOLA K (1,5 i 2,0 mm), SiliconOLA R (2,0 mm), SiliconOLA Extra K (1,5 i 2,0 mm) i SiliconOLA Extra R (2,0 mm).

4. Decorol

Cemix Decorol je tvornički gotova pastozna žbuka na bazi akrilne disperzije s obojenim prirodnim zrncima, namijenjena ručnoj obradi. Dolazi u širokoj paleti boja, a u Cemix asortimanu razlikujemo Decorol, Decorol Ambiente i Decorol Exclusive proizvode.

5. Mortovi za ETICS

Pod brendom Cemix, ovisno o namjeni razlikujemo sljedeće mortove za ETICS sustave: Styrokleber, Klebespachtel i Klebespachtel Weiss za lijepljenje i armiranje EPS ploča, te Thermofix K za lijepljenje, i Thermofix S za armiranje ploča od mineralne vune.

6. Thermosystem

Cemix u ponudi ima ETICS sustave sa sljedećim izolacijskim materijalima: Cemix Standard, Cemix Standard Plus, Cemix Premium i Cemix Premium Plus.

CEMIX CROATIA d.o.o.
CEMIX CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi