Često gledate na Instagramu, Pinterestu ili nekim drugim društvenim mrežama i web stranicama  fotografije savršeno uređenih interijera? Vjerojatno ste primijetili da vizualnom dojmu uvelike pridonosi izgled poda. Upravo se s podovima stvara prva interakcija prilikom ulaska u prostor i zato se može reći da je temelj svakog dizajna.

Kako odabrati odgovarajući pod? Koju nijansu izabrati? Što sve uzeti u obzir prilikom kupnje? Na navedena, ali i mnoga druga pitanja odgovore je najbolje potražiti u specijaliziranim dućanima i salonima. Tako na primjer, umjesto da lutate bespućima interneta predlažemo da posjetite prodajno-uslužni drvni centar Europaneli d.o.o.

Pronađite sve na jednom mjestu!

U salonu ćete se susresti sa širokim izborom drvenih podnih obloga poput parketa, laminata, zatim sve popularnijih LVT (vinil) podova, drvenih obloga za terase, WPC podova od drva i plastike za otvorene prostore, kao i ponudom pripadajuće opreme (lajsne, letvice itd.).

Neovisno o tome uređujete li poslovni ili stambeni prostor, ugrađujete li proizvod na podno grijanje, jeste li posebno izbirljivi po pitanju materijala i dizajna -  sigurni smo da ćete ovdje pronaći rješenje za svaki svoj zahtjev.

Kada je u pitanju opremanje interijera, Europaneli prate svjetske trendove i novosti u drvnoj tehnologiji. U suradnji s profesionalnim suradnicima, po prihvatljivim cijenama pružaju kompletnu uslugu: izmjeru vašeg prostora, stručne savjete prilikom odabira materijala, postavu, ugradnju i montažu poda te dostavu u vaš dom.

Ostala ponuda

Osim podova, treba istaknuti i kvalitetnu ponudu unutarnjih vrata. Postoji mogućnost kupnje sobnih vrata standardnih dimenzija ili izrada po mjeri. U centru se nalaze boje od klasične bijele do boje hrasta, bijele glat, bijele sa strukturama itd.  Kao i kod podova, i uz vrata ide sva pripadajuća oprema (kvake, nosač rukohvata i ostalo).

Uz podove i sobna vrata, u centru se mogu pronaći karniše, proizvodi za zaštitu od sunca, dekorativni stiropor, OSB ploče.

Posjetili smo Europanele kako bismo vam mogli pobliže dočarati bogatu i raznovrsnu ponudu – Zavirite u fotogaleriju!

Fotogalerija (47)

EUROPANELI d.o.o.
EUROPANELI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi