Hotel Adriale – dizajn i izvedba u harmoniji s prirodom

Hotel Adriale u srcu lijepog bosansko-hercegovačkog mjesta Kreševa, pravi je primjer kako se moderan dizajn može uspješno uklopiti u tradicionalno okruženje,  poštujući kulturnu i prirodnu baštinu.

Moderan hotel s četiri zvjezdice, otvoren krajem 2022. godine, predstavlja pravu oazu udobnosti uz rijeku Kreševčicu, samo 30 kilometara od Sarajeva. Nudi 19 moderno uređenih smještajnih jedinica, SPA centar te konferencijsku dvoranu što ga čini pravim odabirom za poslovna putovanja, ali i odmor te opuštanje. Uz već spomenute sadržaje, gostima hotela na raspolaganju je i posebno uređena terasa iznad rijeke Kreševčice - wine room, kao i besplatan parking i punjač za električne automobile. Za gurmanski doživljaj brine a la carte restoran Regius u sklopu hotela koji nudi bogat izbor domaćih i internacionalnih jela.

Estetika i održivost uz vrhunske Deceuninck PVC profile

Hotel Adriale u Kreševu pravi je primjer i kruna uspješne dugogodišnje suradnje tvrtke Alkus s bogatim iskustvom u proizvodnji ALU I PVC stolarije i Deceunincka.

Za gradnju i opremanje hotela, izvođač radova odabrao je isključivo proizvode najviše kvalitete, od izgleda, dizajna do performansi. Na svim vanjskim prozorima gornjih etaža hotela ugrađeni su Deceuninck PVC profili s aluminijskim oblogama izvana kako bi se postigao jednoličan, moderan izgled cjelokupnog vanjskog pročelja, a obzirom je aluminijska stolarija postavljena u prizemlju. Kombinacija antracit boje izvana i elegantnog, minimalističkog izgleda izvrstan je primjer kako se Elegant profili mogu idealno uklopiti u svijet aluminijskih prozora u premium izvedbi.

Jedan od ključnih faktora koji je utjecao na odabir upravo Deceuninck PVC profila, osim dizajna i kvalitete, jesu i izvrsna termička svojstva, posebno važna u hladnom kraju gdje se hotel nalazi. To uvelike pridonosi energetskoj efikasnosti hotela te potvrđuje odgovornost prema okolišu.

Tvrtka Alkus specijalizirana je za proizvodnju ALU i PVC stolarije kao i roleta, komarnika, sekcijskih i rolo vrata, staklenika i ograda. Velik dio poslovanja usmjeren je na izvoz i isporuke na najzahtjevnija tržišta Europske unije, posebno Austrije, Njemačke i Hrvatske. U skladu s time, u prosincu 2023. otvorili su i novi proizvodno-skladišni pogon u Kreševu što će znatno modernizirati i ubrzati cijeli proces proizvodnje koja je uz nove najmodernije strojeve sada automatizirana.

ELEGANT profili za sve stilove gradnje

Deceuninck Elegant prozorski profil ispunjava najviše zahtjeve u pogledu estetike, učinkovitosti i održivosti. Time potvrđuje da je PVC stolarija idealno rješenje koje odgovara svim suvremenim zahtjevima arhitekture i gradnje.

Posebnost ovih profila je u tome da se mogu uklopiti u sve stilove gradnje: moderni, klasični, urbani ili ruralni.  Dostupni su u različitim dizajnima krila i dubine okvira što omogućuje mnoštvo kombinacija pa će se izvrsno uklopiti u objekte u modernom, minimalističkom stilu ili pak tradicionalnom stilu za obnovu postojećih objekata i gradnju novih objekata u klasičnom ili ruralnom stilu. Mogućnost odabira boje profila prema stilu uređenja prostora dodatna je prednost Elegant profila koji su dostupni u čak 57 boja folija koje se apliciraju na PVC profile. Zahvaljujući iznimnoj toplinskoj izolaciji, ovi profili doprinose održavanju ugodne temperature tijekom cijele godine, uz smanjenje troškova grijanja i hlađenja.

Deceuninck PVC profili s aluminijskim oblogama ugrađeni u pročelje Hotela Adriale, jamče gostima hotela toplinu u zimskim danima i ugodan boravak u toplijim mjesecima godine. Moderan dizajn hotela, kvalitetni sadržaji i pažljivo birani materijali zadovoljit će ukuse i potrebe svih koji cijene harmoniju s prirodom.

DECEUNINCK d.o.o.
DECEUNINCK d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske, putem svojih distributivnih partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi