I PVC stolarija može biti u boji prema vašem izboru

Pri gradnji i uređenju stambenih ili poslovnih prostora, odabir stolarije predstavlja jedan od većih izazova, kako zbog dostupnosti različitih materijala i rješenja, tako i zbog osviještenosti korisnika o potrebi očuvanja energije i okoliša.

Mnogi su se kod odabira stolarije našli u dilemi čemu dati prednost; kvaliteti ili estetici. Danas jedno više ne isključuje drugo, jer PVC profili objedinjuju kvalitetu i dugotrajnost, ali i estetiku te energetsku učinkovitost. Tako niti boja stolarije više nije ograničavajući faktor, jer se primjenom tehnologije laminiranja ili oblaganja PVC-a posebnim dekorativnim i zaštitnim folijama postiže i željena estetika profila.

Laminacijom PVC profila do željene boje

PVC profili iz Deceunincka dostupni su u čak 57 boja folija, od izgleda prirodnog ili obojenog drva do punih ili metalik tonova. Bez obzira na to tražite li tradicionalni ili moderni izgled, PVC stolarija vam pruža fleksibilnost u dizajnu i lako se prilagođava svim vrstama arhitekture. U proizvodnim pogonom Deceuninkca, laminacija profila, odnosno aplikacija folija, izvodi se poštujući stroge standarde kvalitete uz primjenu suvremene tehnologije. Deceuninck je nedavno otvorio i novi pogon u Donjoj Bistri, ujedno najveću tvornicu za laminaciju PVC profila u ovom dijelu Europe, certificiranu prema svim standardima kvalitete. Više od 8 milijuna metara folije godišnje se reže i nanosi na PVC profile u strogo kontroliranim uvjetima, a uzorci se dodatno kontroliraju u posebno opremljenom laboratoriju kako bi se eliminirale reklamacije i prema kupcima isporučili profili vrhunske kvalitete.

Izvrsna zvučna i toplinska izolacija uz ekološki prihvatljive materijale

Kvalitetna stolarija pridonosi i energetskoj učinkovitosti. Deceuninck nudi optimalna PVC rješenja koja zadovoljavaju najviše standarde u pogledu energetske učinkovitosti i udobnosti. Jedan od važnih faktora za postizanje dobre izolacije je raspored komora unutar profila. Deceuninck, s inteligentnim rasporedom komora unutar svojih profila, postiže visoku učinkovitost i optimalnu toplinsku izolaciju.

Uz to važan je i odabir stakla. Deceuninck koristi modernu tehnologiju s neprekinutim nizovima staklenih vlakana, kao što je ThermoFibra tehnologija, koja osigurava maksimalnu toplinsku izolaciju i stabilnost prozora. Ova inovativna kombinacija materijala pruža poboljšanu energetsku učinkovitost i smanjuje gubitak topline, čime se stvara ugodna atmosfera u vašem domu. Važno je napomenuti da pri odabiru stolarije ne trebate nužno birati najskuplje rješenje. PVC profili iz Deceunincka pružaju savršenu kombinaciju estetike, kvalitete i funkcionalnosti za vaš dom.

DECEUNINCK d.o.o.
DECEUNINCK d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske, putem svojih distributivnih partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi