Mapei je oduvijek vodio računa o potrebama dizajnera i projektanata u stvaranju profinjenih i estetski jedinstvenih prostora. Upravo je zato na Domotexu Mapei predstavio nova inovativna rješenja za polaganje parketa u kojima se parket ne zaustavlja samo na podu, već se premješta i na zid.

Osim što je ekološki održivo (nemojmo zaboraviti da je drvo prirodni spremnik ugljičnog dioksida koji će otpustiti jedino ako se zapali), drvo nam omogućuje da bez prevelikih ometanja u našem domu obnovimo i promijenimo prostor.

Tako prostor doma predstavljen na Sajmu prikazuje parket koji prati pod i penje se duž cijelog zida dajući potpuno nov izgled prostoriji. Na Domotexu je predstavljen proizvod najnovije generacije – ULTRABOND ECO S LITE, jednokomponentno ljepilo na bazi silana koje omogućuje polaganje bilo koje vrste gotovih podova i ima certifikat EMICODE EC1 PLUS.

Ovo je ljepilo formulirano Ultralite tehnologijom, što znači da se jednim pakiranjem ULTRABOND ECO S LITE ljepila može obložiti jednaka površina kao i s tradicionalnim ljepilima u većim pakiranjima.

To znači jednostavnije rukovanje, manje troškove prijevoza i veću iskoristivost proizvoda.


Prostor doma prikazuje parket koji prati pod i penje se duž cijelog zida dajući potpuno nov izgled prostoriji.

NOVA ULJA U BOJI ZA ZAVRŠNU OBRADU PARKETA

Kako bi udovoljio novim zahtjevima u svijetu dizajna i potrebama za različitim bojama, Mapei je na Domotexu predstavio novu liniju proizvoda ULTRACOAT HARD OIL FAST.

Riječ „hard" označava da se radi o proizvodima koji imaju veću čvrstoću, riječ „ulje" govori o kojoj se vrsti proizvoda radi, a „brzo" ukazuje da je u odnosu na prijašnja vremena uspješno skraćeno vrijeme izvođenja radova, što je danas, kad se traži maksimalno skraćivanje vremena radova pri sanacijama i renovacijama, od iznimne važnosti.

Paleta boja u prvom je redu raznolika – predstavljeno je 18 boja, počevši od neutralne baze pa sve do tamnih boja. Naš je cilj bio darovati boju drvu ne narušavajući pritom njegov izgled i strukturu, već naprotiv, istaknuti njegovu ljepotu.


Nova linija ULTRACOAT HARD OIL FAST ima 18 boja za završnu obradu parketa.

Tako su došle do izražaja šare i godovi parketa. S 18 boja u mogućnosti smo zadovoljiti brojne potrebe dizajnera koji danas žele investitorima ponuditi što različitija rješenja. Od dizajnera se često traži da kombiniraju boju koja se slaže s namještajem, a danas smo u mogućnosti u potpunosti odgovoriti na ove zahtjeve.

Osim toga, budući da je drvo prirodan proizvod, treba voditi računa i o održavanju. Stoga je na Sajmu predstavljen i cijeli niz proizvoda za svakodnevnu zaštitu i održavanje drvenih obloga. Uz redovitu primjenu ova sredstva pomažu očuvati trajnost i ljepotu drva.

Za više informacija posjetite www.mapei.hr i www.mapei.com

Pratite nas na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Pratite Mapei Croatia TV na YouTubeu.

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi