Postavljanjem Ensto rasvjetnog sustava sa senzorom pokreta štedite električnu energiju i novac. Iskorak u Enstovo svjetlo znači da više nema traženja prekidača u mraku.

Svjetlost, gdje vam je potrebna, kada vam je potrebna

Skandia, kao jedini zastupnik na našem tržištu, nudi Ensto svjetlosna rješenja za sve vrste objekata, od stanova i poslovnih prostora do komercijalnih i javnih objekata.

Naš izbor sadrži sve to – od jedno-komponentnog do sveobuhvatnog svjetlosnog sistema.

Iz tog je razloga Ensto vodeći dobavljač rasvjetnih sustava sa senzorom pokreta. Skandia omogućuje svojim kupcima svjetlosna rješenja za uštedu energije.

Po pitanju novca, to znači Vaš mnogo manji račun za električnu energiju. Moguće je uštediti i do 60 %, što je pozamašan iznos uštede na koji se možete odlučiti.

Kako to radimo?

Dvije vrste tehnologije su omogućile rasvjetne sustave sa senzorom pokreta:

Ensto PIR (pasivno infracrveno) reagira na toplinu tijela u kombinaciji s pokretom. Proizvodi svjetlost automatski kada – i jedino kada- je netko treba. Lagan način uštede energije.

Ensto Radar reagira na sve vrste pokreta – on je alternativa PIR-u. Aktivni Radar senzori su više osjetljivi na okomite kretnje.

Što možete očekivati od nas

Skandia Vam nudi Enstove proizvode koji su osmišljeni kako bi odgovorili na potrebu za osvjetljenjem kako unutarnjih tako i vanjskih prostora – stubišta, hodnika, praonica, kupaonica, garaža, kuhinja…

Budući da su sustavi osvjetljenja podložni brzom trošenju radi česte uporabe, Ensto u proizvodnji upotrebljava samo najkvalitetnije sirovine. Kao jedini zastupnik Ensta na našem tržištu, Skandia Vam osigurava brzu isporuku proizvoda. Usredotočeni smo na to da našim kupcima omogućimo ono što najviše cijene – uštedu energije i pouzdane sustave osvjetljenja koje je lako postaviti. Uz to, naši kupci mogu iskusiti kvalitetu Enstovih proizvoda preko smanjenja troškova, kao i malih troškova održavanja.

  • Široka paleta rasvjetnih sustava sa senzorom pokreta za unutarnju i vanjsku upotrebu
  • Proizvodi visoke kvalitete i brza isporuka
  • ISO i CE certifikati dokazuju predanost kvaliteti i zaštiti okoliša
  • Proizvodi osmišljeni kako bi uštedili najveću moguću količinu energije
  • Fleksibilni sustavi koji se osmišljaju po potrebi kupca

KREĆEMO SE PREMA ZELENIJIM VREMENIMA

Krećete li se u istom smjeru?

Europljani imaju dobar razlog da budu ponosni. Mnogo se truda ulaže u očuvanje energije i reciklažu. Ali, možemo mi to i bolje. Mnogo bolje.

Mi u Skandii znamo da mnogi vlasnici objekata mogu uvelike smanjiti svoju potrošnju energije. Jedan od najboljih načina da se to postigne je suvremeni sustav unutrašnjeg i vanjskog osvjetljenja. Također znamo da to nije niti teško niti skupo, jer Vam omogućujemo upravo suprotno. Mnogima se sve češće upali lampica kada razmišljaju o rješenjima za uštedu energije. Pravo je vrijeme da se priključite na Ensto sustave uštednje energije. Kada se sustav osvjetljenja pažljivo osmisli, troškovi potrošnje energije objekta se drastično smanjuju. To znači da postoje dva pobjednika. Vi i okoliš.

Skandia Vam nudi široku paletu Ensto proizvoda i rješenja za osvjetljenje, ali je začetna ideja svih tih proizvoda uvijek ista. Svjetlost gdje je potrebna, kada je potrebna. Zašto bi svjetlo gorilo u cijelom stubištu ako se netko kreće samo na prvom katu? Trebaju li svjetla u podrumu gorjeti danima, samo zato što ih je netko zaboravio ugasiti? Mnogo je pametnije postaviti rasvjetna tijela koja reagiraju na pokret. Tada više nitko ne mora tapkati u mraku tražeći prekidač. Što je praktično. I ekonomično. A da ne spominjemo ekološki osviješteno. To je Enstov prilog zelenijem svijetu. Naravno, još se mnogo toga treba napraviti. Ali, mi smo optimistični. Ako ćemo na boljem svijetu raditi zajedno, promjene – male i velike – su moguće.

Smanjite račun za električnu energiju s Enstovim proizvodima koje Vam Skandia nudi.

Skandia Vam nudi široku paletu Ensto proizvoda i rješenja za osvjetljenje, ali je začetna ideja svih tih proizvoda uvijek ista. Svjetlost gdje je potrebna, kada je potrebna. Zašto bi svjetlo gorilo u cijelom stubištu ako se netko kreće samo na prvom katu? Trebaju li svjetla u podrumu gorjeti danima, samo zato što ih je netko zaboravio ugasiti? Mnogo je pametnije postaviti rasvjetna tijela koja reagiraju na pokret.

Tada više nitko ne mora tapkati u mraku tražeći prekidač. Što je praktično. I ekonomično. A da ne spominjemo ekološki osviješteno. To je Enstov prilog zelenijem svijetu. Naravno, još se mnogo toga treba napraviti. Ali, mi smo optimistični. Ako ćemo na boljem svijetu raditi zajedno, promjene – male i velike – su moguće.

Smanjite račun za električnu energiju s Enstovim proizvodima koje Vam Skandia nudi

Rasvjetna tijela koja se nikada ne pale bez razloga, zajedno s Enstovim uštednim komponentama, omogućuju pasivnu uštedu energije u objektu. Potrošnju energije u objektu je moguće smanjiti do čak 60%. Tako veliko smanjenje potrošnje se i te kako očituje na Vašem računu za električnu energiju. To je lako ostvarivo.

Divna svjetlost

U današnje doba se često istražuje učinak svjetlosti na nas ljude. Poznato je da postoje velike razlike među vrstama svjetlosti. Jednostavno rečeno, postoji dobro svjetlo i loše svjetlo. Ensto ulaže u proizvodnju svjetla najviše kvalitete. Mi vjerujemo da sva svjetlost mora biti ugodna za boravak u njoj, ma gdje se nalazili – u uredu, podrumu ili kupaonici. Zato smo ovdje kako bi Vam pomogli osmisliti najbolji plan rasvjete. Iz tog razloga Ensto kontinuirano radi na razvoju rasvjetnih sustava. U daljnjem tekstu možete saznati nešto više o mnogim rasvjetnim rješenjima koje Vam nudimo. Nakon toga ćete, vrlo vjerojatno, htjeti izračunati koliko možete uštedjeti. To možete učiniti pomoću kalkulatora na www.ensto.com/pir/tool

Nema razloga za lupanje glavom o zid

Što je Englez John Holmes izumio 1884 godine? Prekidač. Pritiskom na prekidač svi mogu upaliti svjetlo. I zaboraviti ga ugasiti. Svijet se promijenio u 125 godina, tako da prekidač nije uvijek najbolje rješenje. Poznata Vam je situacija kada u rukama držite tešku kutiju, a svjetlo pokušavate upaliti laktom, čelom…Mnogo je jednostavnije ako se svjetlo samostalno pali i gasi. Bitnije od toga je to što su svjetski izvori energije sve manji, a bespotrebna potrošnja struje troši ogromne količine energije. Dan za danom, tjedan za tjednom.

Prestanite bespotrebno trošiti energiju

Uz Skandiu i Ensto kao svoje suradnike, dobiti ćete pametan rasvjetni sustav koji štedi energiju i vrlo je cijenjen kod naših kupaca.

Greenlight

Ensto podržava GreenLight program Europske komisije. Privatne i javne organizacije koje sudjeluju u ovom programu su predane radu na smanjivanju upotrebe i emisije svjetlosne energije.

Očekujte veliku uštedu

Upotrijebite Ensto PIR web alat kako bi izračunali koliko možete uštedjeti osuvremenite li svoj unutrašnji i vanjski rasvjetni sustav Ensto PIR sustavom.

SKANDIA d.o.o.
SKANDIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi