Bez obzira na sezonu, vrhunska toplinska izolacija doma ima ključnu ulogu. U zimskim danima želimo zadržati toplinu unutar naših domova, dok ljeti tražimo ugodnu temperaturu uz što manju potrebu za klima uređajima. Stoga je od iznimne važnosti odabrati kvalitetne prozorske sustave koji ne samo da pružaju vrhunsku izolaciju, već odišu ljepotom i elegancijom.

Deceuninck Elegant prozorski profili zadovoljavaju sve te zahtjeve i mnogo više. Oni su sinonim za vrhunsku izolaciju koja štiti vaš dom od vanjskih nepogoda te održava ugodnu temperaturu unutar prostora.

No, ljepota Elegant prozorskih profila također je nešto što ih izdvaja od drugih. Njihov moderni i elegantni dizajn donosi profinjenost u vaš dom. Deceuninck Elegant profili se savršeno uklapaju u svaki stil gradnje, pružajući širok spektar boja i stilova koji će zadovoljiti svačiji ukus i estetske zahtjeve.

Elegant – prozorski profili za sve stilove gradnje

Elegant profili pružaju vrhunske toplinske i zvučne performanse uz minimalnu potrošnju materijala. Njihova prilagodljivost stilovima gradnje čini ih idealnim izborom za bilo koji dom - od modernih do klasičnih, urbanih ili ruralnih. S različitim dizajnima krila i dubinama okvira, Elegant profili omogućuju brojne kombinacije koje će se savršeno uklopiti u vaše potrebe.

Krila Infinity i Abstract izvrsni su za moderne, minimalističke stilove, dok krilo Origin donosi retro šarm i idealno je za obnovu postojećih objekata ili gradnju u klasičnom i ruralnom stilu. Najnoviji model, krilo Grando, ima tradicionalni izgled PVC prozora koji je savršen za zgrade s uobičajenim prozorima.

Jedna od prednosti Elegant profila je mogućnost odabira boje profila koja se usklađuje s uređenjem prostora. S više od 50 boja folija koje se mogu aplicirati na PVC profile, možete pronaći savršenu boju koja će se uklopiti u vaš stil.

Uz vrhunske performanse, prilagodljivost stilovima gradnje i mogućnost odabira boje profila, Elegant profili su ultimativno rješenje za prozore. Pružajući udobnost, estetiku i energetsku učinkovitost, ovi profili oplemenit će vaš dom na svim razinama.

Estetika i učinkovita toplinska i zvučna izolacija

Elegant prozori objedinjuju iznimno moderan i elegantan izgled s minimalističkim dizajnom koji odiše elegancijom aluminijskih prozora. No, oni pružaju mnogo više od estetike - ističu se i svojim vrhunskim izolacijskim vrijednostima i predanošću prema održivosti.

Ovaj prozorski sustav se s pravom naziva novom generacijom PVC prozora, jer osim minimalističkog dizajna, pruža optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Kombinacija modernog izgleda s izvrsnim izolacijskim svojstvima čini Elegant prozore iznimno privlačnim i funkcionalnim izborom.

Ono što posebno ističe Elegant profile je njihova održivost. Sustav je potpuno reciklabilan, što znači da se materijali mogu ponovno koristiti i time se smanjuje negativan utjecaj na okoliš. Tehnologija ThermoFibra zamjenjuje tradicionalna čelična ojačanja u profilima za prozore i vrata strukturnim staklenim vlaknima, što dodatno pridonosi ekološkoj i ekonomskoj alternativi aluminijskim prozorima.

Elegant je izrađen na jedinstvenoj modularnoj platformi iCOR, koja omogućuje kombiniranje različitih izvedbi krila i okvira prema individualnim potrebama i stilovima. To pruža fleksibilnost i mogućnost prilagodbe prozora svakom prostoru.

Ovaj izvanredan dizajn i iznimne karakteristike Elegant prozora nagrađeni su prestižnim nagradama poput German Design Award u kategoriji Special Mention te Red Dot Design Award kao pobjednik u kategoriji 'Dizajn proizvoda'. Ova priznanja potvrđuju visoku kvalitetu i inovativnost Elegant profila, prepoznate od strane stručnjaka.

Održivost kao temelj uspjeha

Briga o okolišu strateški je prioritet u poslovanju Deceunincka. Aktivno razvija inovativna rješenja za održive domove s niskom razinom ugljičnog otiska te svoju poslovnu filozofiju temelji na razvoju proizvoda koji zadovoljavaju zahtjeve u pogledu dizajna, performansi, ali i ekološke ravnoteže.

Već nekoliko godina, Deceuninck je lider u primjeni zelenih i održivih praksi poslovanja. Počevši od procesa dizajniranja, primjene održivih tehnologija pa sve do recikliranja.

DECEUNINCK d.o.o.
DECEUNINCK d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske, putem svojih distributivnih partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi