U zelenoj oazi poluotoka Babin Kuk smjestio se Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik. Idealan je za ljubitelje mora, plaže i gradske povijesti jer se odmah ispred hotela nalaze šljunčana plaža i čisto more, poznata plaža Copacabana nalazi se samo nekoliko minuta dalje, a stari grad Dubrovnik udaljen je svega 15 minuta.

Valamar Lacroma Dubrovnik ima četiri zvjezdice, a kao vodećem hotelu u Hrvatskoj koji pruža najviši nivo usluge i pogodnosti dodijeljena mu je prestižna nagrada World Travel Award.

U prilog mu ide i privlačan dizajn postignut modernim materijalima koji su unijeli dozu elegancije te doprinijeli ugodnoj atmosferi i udobnosti boravka. Na primjer, vizualnom identitetu hotela svoj doprinos dao je Tarkett pod koji se već pokazao savršenim za ovakav tip projekata.

U interijeru se nalazi 700 m2 LVT poda iD Inspiration Click&Click Plus. Radi se o ekskluzivnoj kolekciji čiji su uzorci inspiraciju pronašli u prirodnim materijalima poput drveta, metala i kamena. Velika prednost ovih podova je click sistem ugradnje koji omogućava čak 35% brže postavljanje od klasične instalacije.

Osim zbog jednostavne i brze ugradnje Tarkett podovi omiljeni su u ugostiteljskim objektima i zbog laganog održavanja – tretirani su Top Clean površinskom zaštitom i time su dodatno otporni na ogrebotine, mrlje i habanje.

Prilikom uređenja interijera mnogima je cilj postići prvenstveno komfor. Ugradnjom Tarkett LVT podova u hotelske hodnike, spavaće sobe, restorane ili barove postići će se upravo to, ali i stvoriti dojam profinjenosti i kvalitete.

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi