Sustav gradnje koji može odgovoriti na najrazličitije potrebe kako trenutne gradnje, tako i na buduće izazove je ISOSPAN sustav! Upravo zahvaljujući inovativnim rješenjima i potrebom klijenata za što većom kvalitetom te što manjim utjecajem na okoliš, dogodila se evolucija gradnje i tržišta nekretnina. Cijela proizvodnja drvobetonskih oplatnih blokova (s ili bez integrirane izolacije) te montažnih modularnih zidova i ploča obilježena je zdravom gradnjom i kružnim gospodarenjem.

Što čini ISOSPAN ekološkim? Za početak, glavne sirovine za proizvodnju drvobetonskih blokova su meke drvene strugotine i ostaci od prerade drva. Oni se, uz minimalnu potrošnju energije, usitnjavaju u mlinu te miješaju s proizvodima prirodnog porijekla – cementom, vodom i mineralima. Dobivena homogena masa se zatim izlijeva u oplate, vibrira i preša, a konačan rezultat su različite vrste blokova i ploča.

Cijeli proces proizvodnje predstavlja temeljne principe poslovne politike ISOSPAN - smanjenje onečišćenja okoliša te očuvanje zraka i vode što čišćima.

ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi