Emerus d.o.o. vam nudi gotovo rješenje za solarne potkonstrukcije. EK10000 Vam pruža jednostavno i cjelovito rješenje za ugradnju temeljnih potkonstrukcija fotonaponskih elektrana.

Elementi konstrukcije izrađeni su od aluminijske legure EN AW 6063, a spojni elementi (vijci,matice, podloške) od nehrđajućeg čelika. Zbog niske specifične gustoće, zadovoljavajuće čvrstoće i prirodne otpornosti na koroziju aluminijski sistemi su idealni za izgradnju platformi kao što su solarne elektrane.

Savršeno sinkronizirane i optimizirane komponente sistema omogućuju visoku trajnost i stabilnost cjelokupnog sistema te je postignuta minimalna cijena.

EK10000 sistem je prilagodljiv s obzirom na vanjske uvjete kao što su nagib, vanjsko opterećenje, vrsta i granice terena. Montaža je brza i ekonomična bez potrebe za bilo kakvom doradom, a sistem je prikladan za montažu na betonske temelje ili montažu zemljanim vijcima.

EK10000 je potkonstrukcija za ugradnju fotonaponskih elektrana namijenjenih montaži na tlu.

Maksimalna nosivost konstrukcija s obzirom na vanjska opterećenja je u sljedećim rasponima:

  • Vjetar: 40 𝑚⁄𝑠
  • Snijeg: 250𝑘𝑔/𝑚2

Vrste modula:

  • Modul s 4 potporne noge prilagođen za beton
  • Modul s 4 potporne noge prilagođen za zemljani vijak
  • Modul s 3 potporne noge prilagođen za zemljani vijak

EMERUS d.o.o.
EMERUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području Hrvatske, BiH i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi