Fleksibilan predizolirani cijevni sustav Ecoflex – racionalan izbor

Brza i jednostavna instalacija, pouzdanost i trajnost – sve su prednosti fleksibilnih predizoliranih cijevnih sustava prema stručnjacima. Cijevi su plastične, ali predizolirane kako bi bile otporne na hladnoću, nemaju utjecaja na kakvoću vode, otporne su na koroziju i eroziju te se instaliraju bez spojnih spojnica i kompenzatora. Predizolirane cijevi služe za transport od npr. kotlovnice do kuće.


Ecoflex predizolirani cjevovodi s izolacijskim materijalom PE-Xa pjenom.

Moderna rješenja za lokalnu distribuciju topline moraju ispunjavati najstrože zahtjeve u vezi sa sigurnošću, pouzdanosti, robusnosti i učinkovitosti. Tvrtka Uponor nudi predizolirane cijevi Ecoflex za grijanje, kao i za mreže za hlađenje.. Mogu se upotrebljavati za različite primjene, uključujući sekundarne područne mreže za grijanje, spojeve sa stambenim zgradama, bioenergiju, pogone na biološki plin i područne mreže za hlađenje.

Predizolirane cijevi Uponor Ecoflex pokazale su se pouzdanima, inovativnima, fleksibilnima i isplativima za prijenos različitih tekućina unutar i izvan zgrada. Sustav obuhvaća i potpuni asortiman proizvoda za opskrbu pitkom vodom.. Njihove materijalne karakteristike omogućuju dugi vijek upotrebe, a budući da su cijevi lagane i iznimno fleksibilne, mogu se jednostavno i brzo instalirati, čak i iznad prepreka i zaobljenih kutova.

Rješenje za industrijske zgrade i pojedinačno stanovanje

Gledajući broj inženjerskih rješenja, može se reći da je unapređenje metoda prijenosa topline prioritet kako bi se osigurala pouzdan termički dizajn zgrade i učinkovito funkcioniranje sustava. Suvremeni lokalni "sustavi distribucije grijanja", temeljeni na predizoliranim cijevima, moraju zadovoljiti najvišu sigurnost, pouzdanost, izdržljivost i zahtjeve. Osim toga, sustavi hlađenja postaju sve relevantniji u komercijalnim i industrijskim zgradama.

Vrhunske prednosti predizolirane cijevi:

  • Minimalni gubitak topline
  • Rješenja za grijanje, hlađenje i opskrbu pitkom vodom
  • Raznovrsni raspon omogućuje optimalno projektiranje sustava
  • Do 200 m instalacija bez spajanja u jednoj duljini
  • Nekorodirajuća srednja cijev otporna na onečišćenje tijekom 30 godina upotrebe
  • Brza instalacija i manji troškovi uz Quick&Easy tehnologiju spajanja

Na tržištu već dvadeset godina

Već više od dvadeset godina Uponor sustav predizoliranih cijevi, na tržištu poznat pod nekadašnjim nazivom Ecoflex, koristi se u mnogim podzemnim primjenama. Sustav predizoliranih cijevi s opsežnim priborom siguran je sustav cijevi za distribuciju tople i hladne vode. Uponor je postao vodeći u Europi s više od 5,5 milijuna metara proizvedenih cijevi.

Izvor: UPONOR

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi