U paviljonu 18 Zagrebačkog velesajma nikao je jedan od najljepših sportskih objekata u Zagrebu, a i Hrvatskoj. Ova dvorana suvremeno je opremljena za treninge, natjecanja i javna spariranja. Uključuje i tribine koje mogu primiti i do 270 gledatelja.

Stvaranjem ovog centra za boks, stvorena je mogućnost za treniranje i natjecanje u boksu za široke mase, gdje je naglasak na najmlađe dobne skupine, ali i na žene i rekreativce.

Na 2400 četvornih metara nalazi se dvorana s ringom i tribinama, tri dodatna ringa, svlačionice, sauna, spremište, soba za trenere, dnevni boravak.

Tarkett je dio ovog prostora tj. dvoranu s ringom i tribinama upotpunio svojim podovima. Postavljeni su sportski podovi (Omnisports Compact 2.0mm) i homogeni vinil.

Omnisports Compact 2.0mm je vinil pod koji je namijenjen prostorijama s tegovima i područjima visoke prohodnosti u sportskim objektima, ulazima, hodnicima i svlačionicama. Karakterizira ga visoka otpornost na habanja i oštećenja, pa je pogodan i za ustanove gdje često cirkulira teret na kotačima. Radi dodatne izdržljivosti i ekonomičnog održavanja pod je tretiran jedinstvenom Top Clean XP površinskom zaštitom.

Upravo iz tog razloga je ovim tipom poda opremljena i nova dvorana Zagrebačkog boksačkog saveza.

Homogeni vinil podovi su čvrsti i vrlo otporni podovi namijenjeni prostorima visoke prohodnosti, te se zbog svoje izdržljivosti i lakoće čišćenja posebno preporučuju kao podovi za zdravstvene i obrazovne ustanove. Pod se sastoji se od jedinstvenog sloja vinila i postavlja se lijepljenjem za donju podnu oblogu, a zavarivanje služi da osigura optimalnu higijenu i dugotrajnost. Postoje i akustik verzije ovih podova koje sadrže poseban sloj pjene koji smanjuje prijenos zvuka i odlično upija udarce.

Postoje i objekti koji su višenamjenski, gdje podovi moraju biti vrlo otporni na habanja i oštećenja koja nastaju pomicanjem teških stolica i stolova.

Tarkett nudi široku ponudu podnih rješenja, od podova za prostore namijenjene zabavnim i ležernim aktivnostima, do rješenja u skladu sa strogim propisima raspisanim od strane međunarodnih sportskih federacija.

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi