Stan se nalazi u troetažnoj kući za dvije obitelji. U prizemlju su garaže i pomoćne prostorije, a na gornja dva kata stanovi za dvije obitelji. U sjeveroistočnom dijelu građevine smješten je dvoetažni stan. Na donjoj etaži (prvi kat građevine), u koju se iz zajedničkog stubišta ulazi u stan, nalazi se radna soba, kupaonica, kuhinja sa izbom i blagovaonica te boravak koji je spušten za tri stepenice i ima maksimalno dozvoljenu visinu etaže (3,5 m od gotovog poda boravka do gotovog poda gornje etaže).

Iz blagovaonice se kroz ostakljenu dvokrilnu kliznu stijenu izlazi na sjevernu terasu (balkon), a iz boravka na istočnu. S obje terase vidi se ozelenjeni vrt opremljen tradicionalnom drvenom kućicom s krušnom peći te opremom za dječju igru.

Unutar prostorije za dnevni boravak, uz blagovaonicu s kuhinjom, proteže se stubište s metalnom potkonstrukcijom od nehrđajućeg čelika (inoxa) i drvenim nagaznim plohama koje su u skladu s parketom. Ograda je izvedena od kvadratnih inox profila, zategama od inoxa i stakla na podestima i hodnicima.

Osvjetljenje je riješeno ugradbenom rasvjetom u spuštenom stropu, reflektorima i pojedinačnim svjetiljkama.

Autori projekta: Mirjana Ciliga, Zdenka Idžotić ARHIZED STUDIO d.o.o.

Fotogalerija (25)

ARHIZED STUDIO d.o.o.
ARHIZED STUDIO d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi