Visoko kvalitetni bazeni Compass predstavljaju pametnu dugoročnu investiciju jer se ponose doživotnim jamstvom.

KARBONSKO-KERAMIČKA TEHNOLOGIJA KOD BAZENA

CompassPools bazeni proizvedeni su u skladu s originalnom patentiranom keramičkom tehnologijom na svijetu. U 30 godina prodali su više od 70.000 bazena. Samo u Europi ih više od 2000 godišnje dobije zadovoljne vlasnike.
Glavne prednosti karbonsko-keramičke tehnologije je jako ojačana keramička jezgra bez smanjene fleksibilnosti, od 2014. godine obogaćeni su tehnologijom karbonskih vlakana, koji dodatno poboljšavaju mehaničke osobine školjke bazena. Taj materijal se inače koristi i za proizvodnju zrakoplova, jahti i automobila. Karbonsko keramički bazeni Compass Pools se baš zbog tih osobina ponose s 20-godišnjim jamstvom zaštite od osmoze, doživotnim jamstvom na nepropusnost bazenske školjke i 10-godišnjim jamstvom na vodenu površinu (čak i na postojanost boje). Jedini su bazeni na tržištu, koje možete naručiti u unikatnim 3D bojama s Crystalite završnim slojem – te imaju izvanredni utjecaj na izgled vodene površine, koja je zato posebno privlačna. 3D boje sastoje se od tri sloja: temeljna boja, ipi koji daju 3D efekt te krajnji prozirni Crystalite nanos. Sljedeće, bazenima daje posebno visok sjaj, zbog zatvorene strukture bitno olakšava čišćenje i otporan je na kemikalije u bazenu.

VRHUNSKI BAZENI COMPASS FUN 74 I 83 U SKLADIŠTU!

Najomiljeniji bazen Compass u Hrvatskoj i Sloveniji u vašem dvorištu je već u roku od dva tjedna. Privlačan. lijep i koristan bazen vrhunske kvalitete je u skladištu, zato u njemu možete tijekom "indijanskog ljeta" , uživati još ove godine! S njim raste zadovoljstvo vaše obitelji, ako se bavite turizmom i vaših gostiju i vrijednost vašeg stambenog kapaciteta! Bazenska školjka FUN 74 (7,5 × 3,7 × 1,5 m) ali FUN 83 (8,3 × 3,8 × 1,5 m) vrhunske kvalitete izrađena je u skladu s unikatnom karbonsko keramičkom tehnologijom, koja ima doživotno jamstvo na propusnost vode i dostupna je u jedinstvenim 3D Crystalite bojama.


Bazeni FUN iznimno su funkcionalni, jer jamče površinu za plivanje po cijeloj dužini bazena, istovremeno omogućuju jednostavno ulaženje i izlaženje iz bazena.

Novi XL – TRAINER 90 FB

Jedan od najprodavanijih bazena Compass Pools Trainer od ove godine dostupan je u većoj dimenziji, inače ka XL Trainer (9,06 m x 4,03 m x 1,50 m).

XL Trainer je bazen za zabavu, maženje i treninge – omogućava istovremeno plivanje dva plivača i zato je jedinstven u ponudi bazena za domaću upotrebu. Moderan geometrijski oblik, dva ruba na koja se mogu montirati masažne mlaznice i veliki prostor za protutok. Zato je bazen XL Trainer privlačan svim članovima obitelji.


Među estetskim dodacima na prvom mjestu su slapovi, među korisnim protutok, masažne mlaznice i podni gejziri.

VODENE ATRAKCIJE I DODATNA OPREMA

Dodatna oprema bazena nije namijenjena samo korištenju i užicima, predstavlja i važan estetski moment. Bazen, kojega krasi vodeni slap, na lijepo uređenoj obali stoji masivan estetsko dovršeni solarni tuš, za oči korisnika i posjetitelja privlačniji je od onoga, koji te dodatke nema. Ako dodamo još i elegantnu podvodnu rasvjetu, koja bliješti preko noći, učinak u smislu estetike je puno veći.

Neke dodatke možemo i dodati naknadno, dakle solarni tuš i vodeni slap. O većini treba razmišljati prije same ugradnje. Među estetske dodatke na prvom mjestu su slapovi ili podvodna rasvjeta, među korisnim protutok, masažne mlaznice i podni gejziri. Dodatke pogledajte ovdje.

Svakako preporučujemo da razmislite i o unikatnom samočistećem sustavu Vantage, koji jedini na tržištu omogućuje samočišćenje bazena (većih komada otpada, npr. lišće).

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi