Namještaj po mjeri postaje sve popularniji i traženiji. Svatko želi jedinstveni dom iz snova, poslovni prostor koji je ljepši, ugodniji i funkcionalniji, prilagođen vlastitom ukusu, željama i potrebama. Imate ideju i mjere za uredski stol, ugradbeni ormar, kuhinju ili kupaonu po mjeri? Trebate novu policu, ploču stola ili drvena gazišta za stepenice?

Ponuditi Vam možemo preko 70 dekora iverala za namještaj, više od 30 dekora radnih ploča, razne vrste i dimenzije drvenih lijepljenih ploča te razne okove za namještaj (vijci, ručkice, ladice, klizni okov, sudoperi itd.). A naš odjel krojenja nudi Vam usluge optimiziranja krojnih mjera, rezanja materijala prema mjerama kupca i kantiranja pločastog materijala!

Za izradu namještaja po mjeri potrebno je iskrojiti pločaste materijale na odgovarajuću mjeru. Krojenje radimo isključivo po mjerama kupaca. Na temelju dostavljene krojne liste navedene mjere se optimiziraju i kreira se ponuda za kupca. Krojne liste možete nam dostaviti osobno, putem e-maila ili upita na našoj web stranici. Naše osoblje savjetovati će Vas i pomoći Vam u izboru potrebnih materijala i usluga. Izračun mjera i sastavljanje krojne liste prepuštamo kupcu ili njegovom izvođaču radova.

Kupac ponudu može prihvatiti osobno, putem telefona ili e-maila. Prije puštanja naloga u izradu potrebno je uplatiti avans ili puni iznos sa ponude. Nakon što se nalog pusti u izradu rok isporuke robe iznosi 5 do 7 radnih dana.


Rezanje materijala

Pločasti materijali režu se na mjeru profesionalnim CNC strojem. Kvaliteta samih rezova zadovoljava najviše norme za slijedeći postupak obrade – kantiranje. Usluga kantiranja vrši se strojno trakama debljine 0,4, 1 ili 2 mm (ovisno o željama kupca i dostupnosti debljine trake po dekoru).


Kantiranje

Za izradu gazišta potrebne su nam točne mjere, a ako su u pitanju oblici koji nisu četverokutni možete nam dostaviti i šablone.

U ponudi nemamo završne radove – usluge popust bušenja rupe za spojnice i nosače, slaganje namještaja itd. Radimo isključivo s vlastitim materijalom i ne obrađujemo materijale koji u sebi sadrže strana tijela poput aluminijskih profila, vijaka, okova i sl. Ta pravila imamo iz sigurnosnih razloga te radi očuvanja naših alata i strojeva.

Usluge koje nudimo:
  • Optimiziranje krojnih mjera,
  • Rezanje pločastih materijala na mjeru – iverali, radne ploče, šperploče, MDF, lijepljene ploče, OSB,
  • Ravno kantiranje iverala i radnih ploča,
  • Izrada drvenih gazišta prema mjerama kupca,
  • Urezivanje rupa za grijače ploče i sudopere u radne ploče,
  • Izrada, blanjanje i frezanje raznih vrsta rukohvata, letvica, elementa i profila.


Uzorci iverala

Posjetite nas na adresi Ilovac 6, Karlovac ili na web stranici www.drvotrgovinamiksa.eu.

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu.

Drvo trgovina Mikša d.o.o. – Sve za uređenje doma po Vašoj mjeri!

DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi