Iza marke Bosch stoji prepoznata kvaliteta koja je vidljiva i u klima uređajima Climate koji pružaju ugodno i zdravo stanovanje. U ovom članku predstavit ćemo klima uređaj Bosch Climate 8000i  za hlađenje i grijanje, dizajnerski model koji je danas vrlo popularan zbog brojnih pogodnosti koje pruža.

Prednosti klima uređaja

Kod ovog uređaja treba posebno izdvojiti jednaku učinkovitost kako za grijanje tako i hlađenje (A +++) što znači da se radi o rješenju koje je jednako pogodno za vruće dane s vanjskim temperaturama do 50 °C, ali i za hladnoću i minuse. Odgovarajući filtri mogu se koristiti za poboljšanje kvalitete zraka, odstranjivanje mikroba ili ostalih neželjenih supstanci iz zraka. Dodatni filteri za prašinu pridonijet će čišćoj i zdravijoj klimi vašeg prostora.

Za uklanjanje neželjenih supstanci iz zraka prostorije u uređaj je ugrađena tehnologija (plazma efekt) koja koristi efekt pozitivnih i negativnih iona. Njome se uspješno uklanjaju virusi, bakterije ili neugodni mirisi.

Climate 8000i sastoji se od senzora pokreta, odlikuje se tihim radom, ima moderne funkcije kao što su Coanda strujanje zraka - struja hladnog zraka usmjerava se duž stropa, a struja toplog zraka uzduž poda čime se izbjegava neugodni osjećaj propuha. Tu su i funkcije kao što su režimi rada za više prostorija, 3D zaokretanje rebrenica, ECO režim rada, automatsko ponovno pokretanje što znači da u slučaju nestanka struje sustav neće zaboraviti niti jednu postavku. 

Velika je prednost i integriran WiFi za daljinsko upravljanje ili upravljanje putem pametnog telefona i aplikacije HomeCom Easy. Sve navedene karakteristike i funkcije pridonose većem komforu. 

Zahvaljujući posebnoj izvedbi dijelova i mogućnosti njihovog pranja, čišćenje je jednostavno. Na primjer, rešetka se vrlo lako skida.

Klima uređaj zahvalan je zbog smanjenja potrošnje energije što je omogućeno zbog navedenog ECO režima rada koji koristi manju potrošnju električne energije nego što je uobičajeno. 

Osim što ima brojne korisne funkcije koje pridonose zdravijim uvjetima stanovanja i većem komforu, Climate 8000i može se pohvaliti i elegantnim dizajnom koji će se lijepo uklopiti u različite stilove uređenja. Unutarnja jedinica dostupna je u četiri popularne boje: bijeloj, boji inoxa, titanija i crvenoj boji.

Bosch klima uređaji pokriveni su jamstvom od 3 godine, s rezervnim dijelovima dostupnim na skladištu i sa servisnom mrežom u koju se možete pouzdati.

Više: Više od dnevnog boravka: Pogledajte inspirativno uređenje!

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi