Prilikom gradnje, renovacije ili uređenja doma danas se fokus stavlja na pametna, moderna i ekološki osviještena rješenja koja uvelike olakšavaju svakodnevni boravak u životnom prostoru.

Posebno je vidljiv pomak u uređenju kupaonica koje sve više postaju spa oaze i maksimalno su prilagođene potrebama vlasnika. Na primjer, u ovom članku predstavit ćemo instalacijski sustav GROHE RAPID SLX koji je dizajniran kako bi uveo veću razinu udobnosti u vašu kupaonicu. Ne samo da pruža visoku razinu fleksibilnosti za investitore, već i za instalatere kojima je omogućena laka montaža.

Neke od odlika sustava Rapid SLX koje treba posebno istaknuti su jednostavna instalacija i jednostavno pristupanje svim priključcima te integrirani regulator protoka vode koji olakšava regulaciju intenziteta ispiranja. Velika prednost je i u tome što se novi okvir sastoji od praznih cijevi za vodovodne i električne vodove, a to znači da u bilo kojem trenutku svoj standardni WC možete pretvoriti u WC školjku s tušem. Za to vam neće biti potrebni opsežni zahtjevi jer se do univerzalnog priključka za vodu i integrirane utičnice za struju može doći kroz otvor iza keramike.

Ako vam je uz funkcionalnost i estetika vrlo bitna, zahvaljujući skrivenom WC vodokotliću, sustav okvira SL pruža raznolike mogućnosti izgleda i dizajna, idealan je za moderne kupaonice i prostore manjih dimenzija.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi