Dobar san od nevjerojatne je važnosti za zdravlje i svakodnevnu produktivnost. U ovom članku posvetit ćemo se jednom od brojnih načina za poboljšanje sna, a to je odabir kvalitetnog kreveta, nadmadraca i posteljine.

Od trosjeda do udobnog kreveta

Većina ljudi, naročito oni koji žive u malim stanovima nemaju luksuz imati odvojenu spavaću sobu ili veliki krevet namijenjen prvenstveno spavanju. Najčešće imaju kauč koji često nije najugodnija opcija. No, JYSK ima rješenja s kojima se problem neudobnosti spavanja na kauču vrlo lako rješava. To ćemo vam pokazati na primjeru njihovog trosjeda naziva HARNDRUP koji se jednostavno razvlači u krevet.

Trosjed JYSK, HARNDRUP tamnoplava

Ovaj trosjed je visoko funkcionalan i idealan za bolju iskoristivost malih prostora. No, za što bolji san nužan je dobar madrac, ali kao u ovom slučaju i nadmadrac. Sjajan odabir je JYSKov WELLPUR nadmadrac od memorijske pjene i to posebno za sve one koji imaju lak san.

Osim same zaštite trosjeda, nadmadraci će vam pružiti visoku razinu udobnosti te mogu ublažiti nedostatke pretvrde ili premekane podloge za spavanje. Zahvaljujući fleksibilnoj memorijskoj pjeni smanjuje se pritisak na kukove, ramena i vrat zbog čega ćete se manje micati tijekom sna. Memorijska pjena visokom se preciznošću prilagođava tijelu stoga ima jedinstvenu sposobnost da spriječi probleme s cirkulacijom, kao i bol u mišićima i zglobovima. 

Nadmadrac, JYSK, WELLPUR, 120x200 gold t30

Posteljina za osjećaj svježine i ugode

Ima li boljeg osjećaja od ušuškavanja u krevet s čistom, mekom i udobnom posteljinom? U JYSKu se može pronaći širok izbor posteljine od pamuka, krepa, flanela, satena te poliesterskih mikrovlakana raznih boja i uzoraka.

Posebnu pažnju zaslužuje posteljina iz linije SCANDINAVIAN SENSE izrađena od mješavine poliesterskog vlakna i pamučnog satena. Radi se o održivom i kvalitetnom izboru divnog dizajna koji je prepoznatljiv po blagim nijansama i suptilnim uzorcima.

Set posteljine JYSK, CILJE 140x200 KRONBORG

JYSK danas nudi široki asortiman proizvoda napravljenih od recikliranih materijala, od namještaja, kutija za spremanje, pa do tekstila. Proizvodi s oznakom Global Recycled Standard (GRS) provjereno sadrže reciklirane materijale prema ISO definiciji za reciklirano. Oznaku GRS nose i setovi posteljine SCANDINAVIAN SENSE koji uz navedeno imaju i certifikat OEKO-TEX® Standard 100, koji je vodeća svjetska oznaka za zdravstvenu sigurnost tekstilnih proizvoda. Time je osigurano da proizvodi ne sadrže nikakav štetni udio problematičnih tvari.

Korištenjem recikliranih materijala ne gubi se čar, već interijer može biti jednako lijep i luksuzan, a istodobno se pokazuje poštovanje prema prirodi.

Osim što će vam preko noći osigurati razinu udobnosti, nadmadrac je praktično rješenje. U samo par koraka on se preko dana može zarolati i odložiti u ormar ili skriveni kutak. Noćni ormarić s praktičnom baterijskom lampom koja izgleda kao dio dekoracije pretvara se natrag u stolić za serviranje kave, a vaš dnevni boravak je spreman za goste.

Više: Više od dnevnog boravka: Pogledajte inspirativno uređenje!

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi