Neovisno o tome gradite li novu kuću ili obnavljate postojeću, Daikinove dizalice topline zrak-zrak odličan su izbor ako vam treba grijanje i hlađenje. Zahvaljujući karakteristikama kao što su visoka ušteda, komfor i niska razina buke pronalaze svoje mjesto u sve više domova.

Predstavljamo nekoliko Daikin rješenja za klimatizaciju koja zadovoljavaju potrebe za grijanjem, hlađenjem i pročišćavanjem zraka.

Daikin Stylish

S jedinicom Stylish tvrtka Daikin pružila je vrhunski sustav za klimatizaciju. Ovaj model savršen je spoj funkcionalnosti i estetike. Zbog inovativnosti i jednostavnog dekorativnog panela uklapa se u gotovo svaki interijer.

Daikin Stylish dostupan je u četiri boje (bijela, crna, srebrna i boja crnog drveta), a moderan dizajn zaobljenih linija daje mu dozu elegancije.

Osim izvrsnim dizajnom odlikuje se inteligentnom i učinkovitom tehnologijom. Na primjer, sadrži pametne senzore za optimalne performance, poboljšani ventilatori pružaju visoku učinkovitost uz nisku razinu buke, a Coanda efekt stvara ravnomjernu raspodjelu temperature u prostoriji. S navedenom naprednom tehnologijom ostvaren je veći komfor, kao i energetska učinkovitost.

Perfera Smart comfort

Ovo pametno, sigurno i održivo rješenje za klimatizaciju zadovoljit će vaše potrebe za grijanjem, hlađenjem i pročišćavanjem zraka. Ovisno o potrebama, pruža vam se mogućnost izbora podne ili zidne jedinice.

Perfera se odlikuje visokom energetskom učinkovitošću, uzima 80% obnovljive energije iz zraka, a 20% iz električne mreže. Inverterska tehnologija povećava uštedu za 30%. Od posebnih značajki treba izdvojiti senzor detekcije kretanja, 3D protok zraka koji pruža optimalnu udobnost, te tihi rad.

Daikin Sensira

Predstavljamo pouzdan i učinkovit model koji pruža visoku razinu komfora. Daikin Sensira stvara ugodno okruženje uz održavanje odlične energetske učinkovitosti (do A++). Osigurava nisku razinu buke te gotovo nečujan rad čime je omogućen ugodan san.

Ravan, elegantan panel lijepo se uklapa u interijer i jednostavno se čisti.

Turbo način rada omogućuje brzo zagrijavanje i hlađenje prostorije što stvara maksimalan komfor.

S Daikin Online Controllerom možete planirati vrijeme rada, upravljati i nadzirati rad sustava s bilo kojeg mjesta.

TERMO-ODRŽAVANJA d.o.o.
TERMO-ODRŽAVANJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi