Ariston je globalni lider na području toplinske udobnosti s tradicijom od 1960. Ovaj talijanski proizvođač vodeći je igrač na hrvatskom tržištu električnih bojlera, a sve prepoznatljiviji je i po ponudi rješenja za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode.

Aristonove dizalice topline zaslužuju našu preporuku zahvaljujući visokoj kvaliteti proizvodnje, inovativnim tehnologijama, visokoj učinkovitosti proizvoda, kvalitetnoj tehničkoj i servisnoj podršci, te cjenovnoj konkurentnosti.

Nimbus NET R32 učinkovito je i elegantno rješenje za grijanje i hlađenje, kao i za grijanje vode. Nova linija dizalice topline jamči manje emisije CO2 , kao i visoku učinkovitost. Rashladni plin R32 jamči maksimalnu energetsku učinkovitost smanjenjem utjecaja na okoliš jer zahtjeva manje plina od ostalih rashladnih sredstava.

Ostale prednosti: 

  • tihi rad
  • pametno povezivanje (aplikacija Ariston NET)
  • fleksibilnost instalacije
  • velika ušteda energije

Pogledajte video te pročitajte više o svim prednostima Ariston dizalice topline Nimbus NET R32!

ARISTON THERMO CROATIA d.o.o.
ARISTON THERMO CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi