Viessmann nova dizalica topline zrak/voda u monoblok izvedbi Vitocal 250-A je pouzdano, kompaktno i ekološki prihvatljivo rješenje za grijanje i hlađenje. Upravo zbog nove i inovativne tehnologije, toplina okoline može se posebno učinkovito koristiti za grijanje i hlađenje. S temperaturom polaza do 70 °C, Vitocal 250-A je posebno razvijen za modernizaciju. Održiv rad, visoka energetska učinkovitost, praktično upravljanje putem aplikacije i atraktivan dizajn uvjerljive su karakteristike novih dizalica topline u seriji Vitocal 250-A. 

Dizalice topline rade s patentiranom hidraulikom Hydro AutoControl® što predstavlja pouzdanost s maksimalnom učinkovitošću tijekom cijelog radnog vijeka. Uštedjet ćete na vremenu ugradnje i na troškovima zahvaljujući OptiPerfom dok će Vam Advanced Acoustic Design+ omogućiti nisku emisiju buke. Iz tog razloga Viessmann dizalice topline su među najtišima u svojoj klasi. Pročitajte ostale zanimljive informacije o proizvodu Vitocal 250-A!

VIESSMANN HRVATSKA d.o.o.
VIESSMANN HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi