Uz pojedinačne keramičke linije GROHE omogućava veći izbor kompletnih rješenja za uređenje kupaonica

Adaptacija kupaonice ubraja se u najzahtjevnije i najkompliciranije radove kada pričamo o uređenju doma. Zbog činjenice da kupaonice ne preuređujemo baš toliko često, ovom pothvatu bitno je pristupiti vrlo ozbiljno i pritom trebamo razmišljati dugoročno, ne samo o dizajnu, već i o funkcionalnosti i uporabi svih kupaonskih elemenata.

Svatko tko planira novu kupaonicu obično mora odabrati iz široke palete sanitarnih proizvoda i slavina. Pojedinačne komponente različitih dobavljača rijetko se podudaraju u smislu stila i dizajna stvarajući prilično nepovezanu cjelinu.

Upravo to treba izbjegavati kada je riječ o kupaonicama, koje se sve više približavaju dnevnom boravku i spavaćoj sobi, djelomično preuzimajući njihove funkcije. Danas su potrebni cjeloviti koncepti dizajna koji se uklapaju u postojeće koncepte životnog prostora.

Širenjem svojih keramičkih linija, GROHE stvara mogućnost dizajniranja vlastite kupaonice prema individualnim idejama, što je temelj savršenog jedinstva u formi i funkciji, izražavajući osobni stil svakog korisnika.

Linija keramike Essence GROHE omogućava još više raznolikosti u dizajnu kupaonice

Kao vodeći svjetski brand za kompletna kupaonska rješenja, GROHE nadopunjuje svoje tri postojeće linije kupaonske keramike (Cube, Euro, Bau) novom serijom Essence. S novom linijom Essence, pored umivaonika u različitim veličinama, bidea i toaleta, GROHE prvi put nudi kade u tri različite verzije.

Uz Essence kolekciju dizajn kupaonice sveden je na suptilnost, lakoću i jasne linije elemenata. Za sve elemente unutar linije standardna je PureGuard anti-bakterijska i lako periva površina.

Kade su prilagodljive za željene oblike i izglede kupaonica – dostupne su kao samostojeće ili ugradive uz rub zida u kupaonici, tako da zid mogu prekriti ili djelomično ili u cjelosti.

Ukupni izgled dodatno će upotpuniti ravna i zaobljena WC školjka, te rimless tehnologija ispiranja. U skladu s GROHE PerfectMatch filozofijom, Essence linija savršeno se usklađuje s GROHE Essence, Atrio, Plus i Lineare slavinama te omogućuje projektantima i instalaterima da lako odgovore na individualne zahtjeve kupaca bez kompromisa kada je riječ o estetici kupaonice.

Usklađene keramičke linije po obliku i funkcijama

Individualnost u redizajnu kupaonice kod kuće pružaju i ostale tri linije GROHE sanitarne keramike – Cube, Euro i Bau. Kolekcija Cube pretvara svaku kupaonicu u urbano mjesto opuštanja, s kvadratnim i minimalističkim izgledom.

Euro je idealan za kompaktne ili obiteljske kupaonice i odgovara svim veličinama kupaonica. Kolekcija kombinira izvrsne performanse i atraktivnu cijenu.

Za idealan dizajn kupaonice, linija za keramiku sada uključuje i umivaonike koji pružaju više prostora za odlaganje u kupaonici, kao i viseću WC školjku koja skladno zaokružuje cjelokupni izgled.

Linija Bau glatko se uklapa u bilo koju postavku kupaonice jer dolazi s bezvremenskim stilom s zaobljenim oblicima, što je čini savršenim izborom za ukusno uređene kupaonice.

Za više informacija posjetite www.grohe.hr

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi