Blok kuhinje omiljene su diljem svijeta zbog svoje praktičnosti i njihova popularnost sve više raste i u Hrvatskoj. Tvrtka iz Samobora Nord Produkt odlučila je napraviti inovativan korak dalje i proizvesti dizajnersku blok kuhinju.

Sve ono što bi trebala imati svaka kuhinja uspješno su uklopili u 242 centimetra, a dizajn su prepustili Studiju Mirjane Mikulec. Rezultat je iznimno kompaktna kuhinja s odlikama kao što su maksimalna funkcionalnost, visokokvalitetni materijali i efikasno korištenje prostora.

Osim potpune funkcionalnosti kuhinja zadovoljava i visoke estetske kriterije. Kupci imaju mogućnost izbora između 11 varijanti u zadanim kombinacijama od dvije boje. Aktualnu paletu čine rustikalno bakrena, sivi tekstil, pinija zelena, kašmir, acai crvena, terracota crvena, antracit i bijela boja.

Blok kuhinja je tijekom prijašnjih godina većinom bila idealno rješenje samo za samce ili za male stanove, no danas je vrlo tražena iz raznih drugih razloga.

Na primjer, sve više ljudi teži efikasnosti i ne žele podrediti kuhanju velik dio svog životnog prostora, mnogi imaju običaj često jesti vani, a mladi sve rjeđe i kasnije zasnivaju vlastitu obitelj zbog čega im blok kuhinja pruža sve što im je potrebno.

Nordova dizajnerska kuhinja savršena je za moderno opremanje interijera. Sastoji se od visokokvalitetnih okova, soft close ladica i također visokokvalitetne laminatne radne ploče (HPL).

Sve navedeno osigurava besprijekorno korištenje, a skladna cjelina postignuta je sa zidnom oblogom koja je uključena u dekoru gornjih elemenata.

NORD PRODUKT d.o.o.
NORD PRODUKT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Popis maloprodajnih mjesta možete potražiti na www.obnovikupaonicu.hr
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi