Crveni, plavi, šareni, uski ili široki – radijatori su vrlo bitni kupaonički elementi i sve više pozornosti posvećujemo njihovom odabiru. Možemo reći kako se radijator izborio za novo mjesto u kupaoničkom svijetu… On je moderan, prati suvremene linije i oblike te ni po čemu ne zaostaje u tehničkim inovacijama.

Toplina u kupaonici je izuzetno bitna. Radijatori ili sustavi podnog grijanja u kupaonici stvaraju ugodnu atmosferu i time upotpunjuju osjećaj ugode koji nam je itekako bitan. Boravak u kupaonici, posebice za hladnih zimskih dana, zasigurno ne bi bio ugodan bez topline koju stvara radijator. Kao ogrjevna tijela, radijatori prvenstveno služe za izmjenu topline s prostorijom. No, ne možemo zanemariti sve veću estetsku ulogu koju radijatori imaju u kupaonici.

Bez obzira na to radi li se o toplovodnim ili električnim radijatorima, estetika kao da ima najvažniju ulogu u odabiru. Kupaonice su postale savršeno mjesto za oslobađanje mašte kada govorimo o unutarnjem uređenju prostora. Kod preuređenja kupaonice vodi se računa o svim detaljima pa i o radijatorima. Dakako, i stil kupaonice uvjetuje odabir kupaoničkih radijatora… Konačno, oduševljavaju nas neobične i jedinstvene stvari, noviteti sa svjetskih pozornica pa o cijeni kao da i ne razmišljamo! Radijator je kao kupaonički element zakoračio u razvojni ciklus koji mu osigurava posebno mjesto u kupaonici 21. stoljeća…

Izvor: Časopis MOJA KUPAONICA

ENERGETIKA MARKETING d.o.o.
ENERGETIKA MARKETING d.o.o.
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi